Ritka pillanat: Keanu Reeves megmutatta 49 éves párját a vörös szőnyegen

Keanu Reeves nagyon óvja a magánéletét, hiszen csak nagyon ritkán mutatja meg szíve hölgyét.

Keanu Reeves a Los Angeles-i MOCA Gálán jelent meg kéz a kézben szerelmével, Alexandra Granttel. A 2022-es MOCA-gála a Kortárs Művészeti Múzeum éves adománygyűjtő ünnepsége, amely Los Angeles egyetlen művészek által alapított múzeuma. A gála a kortárs művészet megsegítésére és annak bemutatására irányul.

Keanu Reeves
Forrás: Northfoto

Az eseményen fergeteges DJ-k és táncosok teremtettek felejthetetlen hangulatot, nyitott bor- és sörbár várta a híresebbnél híresebb résztvevőket, valamint a The Aileen Getty Plaza desszertállomásai.

A MOCA rendezője és házigazdája, Gia Coppola mellett olyan celebritások tették tiszteletüket, mint Eva Longoria, Christina Hendricks, Krysten Ritter, George Bianchini és persze az említett pár, Keanu Reeves és szerelme is.

A John Wick filmek sztárját és Alexandrát legutóbb Berlinben kapták lencsevégre, amikor Keanu Reeves a Mátrix 4 -et promotálta. A színész nem sűrűn enged bepillantást a magánéletébe, részleteket pedig egyáltalán nem oszt meg ezzel kapcsolatban. A 49 esztendős Alexandra egyébként képzőművész, aki a nyelvet és az írott szövegeket a festészeten, rajzon, szobrászaton, videókon és más média tartalmakon keresztül alkotja újra, mutatja meg.

A pár első vörös szőnyeges debütálása 2019-ben volt az LACMA Art + Film Gáláján. Keanu Reeves és szerelme 2011-ben lettek nagyon jó barátok, ugyanis ekkor jelent meg első közös projektjük. Grant illusztrálta Reeves Óda a boldogsághoz című könyvét. Az idő múlásával pedig a barátságból szerelem lett, ami úgy fest csak még erősebb lett köztük az elmúlt időszakban.

Keanu Reeves
Forrás: Northfoto

Ez is érdekelhet:

Sztárok, akik szörnyű tragédiákat éltek meg

Az élet velejárója, hogy az embereknek néha rossz dolgokkal is szembe kell nézniük. Mégis, aki vesztette már el családtagját, barátját vagy más szerettét, az tudja, hogy a gyász nagyon nehéz, és bár az idő segít, hatalmas űr marad utánuk. A hírességek között sajnos jó páran vannak, akiknek meg kellett küzdeniük ezzel, vagy éppen egy életüket beárnyékoló tragédiával. Ha szeretnél többet tudni a témában, akkor olvasd el a cikkünket!

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

A 3 legbájosabb csillagjegy az asztrológusok szerint