Sztárok, akik szörnyű tragédiákat éltek meg

Az év végi időszak egy érzelmi hullámvasút azoknak, akik vesztették már el szerettüket, hiszen mind a halottak napja, mind a karácsony feleleveníti az emlékeket, és ilyenkor hatványozottan érezzük az ő hiányukat.

Az élet velejárója, hogy az embereknek néha rossz dolgokkal is szembe kell nézniük. Mégis, aki vesztette már el családtagját, barátját vagy más szerettét, az tudja, hogy a gyász nagyon nehéz, és bár az idő segít, hatalmas űr marad utánuk.

Sztarok Tragedia
Forrás: Northfoto

Ott lesznek az emlékeinkben, felidézi őket egy illat, egy zeneszám, egy jellegzetes tárgy, és máris újra érezzük, mennyire hiányoznak. Még nehezebb ezzel a hiánnyal megbirkózni, ha valamilyen tragédia miatt, értelmetlenül korán hagynak itt minket ezek a szeretett személyek. A hírességek között sajnos jó páran vannak, akiknek meg kellett küzdeniük ezzel, vagy éppen egy életüket beárnyékoló tragédiával.

Nézzük, mely sztárokról van szó!

Jennifer Hudson: Az Oscar-díjas színésznő édesanyját és testvérét 2008-ban ölte meg brutálisan Hudson sógora. Pár nappal később pedig az unokaöccse holttestét is megtalálták.

Kanye West: A producer-rapper 2007-ben vesztette el édesanyját, Donda Westet, aki teljesen váratlanul hunyt el, méghozzá egy plasztikai műtét szövődményében. „Olyan mintha elveszítettem volna egy kart és egy lábat, és most ezek nélkül próbálnék sétálni”– mondta West édesanyja halála után.

Joaquin Phoenix: A Gladiátor sztárja és híres bátyja, River az Isten gyermekei nevű vallási szekta tagjai voltak gyerekként a szüleikkel, ahol szexuálisan is zaklatták őt és testvérét. A megpróbáltatásokat követően mindketten egyre sikeresebbek lettek Hollywoodban, ám River egyre mélyebbre csúszott a drogfüggésében. Joaquin és nővére, Rain 1993-ban a Viper Room nevű szórakozóhely előtt nézték végig, amint bátyjuk túladagolásban életét veszti.

Keanu Reeves: A Mátrix-filmek sztárja 1998-ban szeretett bele Jennifer Syme színésznőbe, akivel 2000-ben szakítottak, miután halva született a közös gyermekük. Nem sokkal később Jennifer egy autóbalesetben vesztette életét.

Charlize Theron: A világhírű színésznő alkoholista apja, Charles erőszakos környezetében nőtt fel. Egy alkalommal odáig fajult a férfi folyamatos bántalmazása, hogy Theron anyja, Gerda önvédelemből lelőtte a férfit, amíg a sztár bezárkózott a szobájába.

Forrás: ranker.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

A sikeres nők hét szokása