Barion Pixel Kate Hudson a mozaikcsaládról vallott – Coloré

Kate Hudson a mozaikcsaládról vallott

2021. 01. 27.

Napjainkban egyre több ember és fórum foglalkozik a család pontos meghatározásával…Kate Hudson a mozaikcsaládról vallott.

Kate Hudson a mozaikcsaládról vallott.
Borítókép forrása: YouTube

Illetve azzal, hogyan kell kinéznie, holott egy család nemcsak egyféle lehet. A hagyományos apa-anya felállást ma már a két anya, két apa, vagy például Kate Hudson esetében három apa és egy anya váltotta fel.

Hollywoodban egyre több sztár vállalja fel a színésznőhöz hasonlóan, hogy igen különlegesen felépített család tagja. Kate mindhárom gyermeke más apától született. Ryder, aki 17 éves, Chris Robimsontól született, a 9 esztendős Bingham fiának Matt Bellamy az édesapja, 3 éves kislányának, Raninek pedig Danny Fujikawa.

Szerencsére előző két párjával is nagyon jó kapcsolatban van, ezért kérdés sem volt, hogy közösen neveljék a gyerekeket. Állítása szerint, ebben az is sokat segített, hogy ő maga is mozaikcsaládban nőtt fel, hiszen gyerekként őt sem a vér szerinti édesapja, Bill Hudson nevelte fel, hanem édesanyja későbbi élettársa, Kurt Russel. Jelenlegi párja is hasonlóan jó nevelőapja előző két kapcsolatából született fiának, akik saját édesapjukkal is sok időt töltenek. Ám, ennek ellenére a sztárnak is meggyűlik a baja az anyasággal:

„Ha az embernek ennyi gyereke van, akkor vannak olyan pillanatok, amikor csak elbújik a fürdőszobába, és arra gondol, hogy „könyörgöm, valaki mentsen ki innen!”

A színésznő hozzátette, hogy a mozaikcsalád működéséhez elengedhetetlen a szeretet és az összetartás, ami náluk teljes mértékben meg van.

Forrás: JustJared