Barion Pixel Kate Beckinsale elárulta, hogyan mentette meg Keanu Reeves egy kínos helyzetben Cannes-ban – Coloré

Kate Beckinsale elárulta, hogyan mentette meg Keanu Reeves egy kínos helyzetben Cannes-ban

2023. 05. 31.

A divatbalesetek nem ritkák a nők körében, amikor a vörös szőnyegen mutatkoznak, de csak egy-egy igazi lovag képes menteni a helyzetüket. Ez történt Kate Beckinsale-el is.

Keanu Reeves-t élő legendának tartja Kate Beckinsale, és amiatt is örökre hálás neki, amit 1993-ban tett érte. A vörös szőnyeges eseményeken előfordulnak kínos helyzetek, gondoljunk csak a lépcsőn való elbotlásra, esésekre, ruha elszakadásokra. Az Underworld sztárja sem úszta ezt meg még a 46. Cannes-i FIlmfesztiválon.

Kate Beckinsale
Forrás: Gareth Cattermole/amfAR/Getty Images

Egy visszaemlékező posztban számolt be erről kedélyesen. Az angol színésznő hétfőn posztolt egy visszaemlékező képet az 1993-as eseményről, amelyen a most 58 éves Reeves-szel, Denzel Washingtonnal és Robert Sean Leonarddal látható a vörös szőnyegen a Sok hűhó semmiért Shakespeare klasszikus új feldolgozásának premierjén.

46th Cannes Festival
Forrás: Eric Robert/Getty Images

A kép azt mutatja, ahogyan a színészek szép sorban állnak és mosolyognak, hogy lefotózzák őket. De az nem derül ki a képről, mi történt Beckinsale-lel közben.

A body-t amit viseltem, a repülőtéri Sock Shopban vettem, és amikor beültem az autóba, hogy Denzel és Pauletta Washingtonnal a premierre menjek, az összes patent kinyílt, és elpattant, mint valami roló. Totál pánikba estem az autóban, de végül csak Keanunak és Leonardnak szóltam, mi történt. A képen nem venni észre, de én fogtam össze elől a body-t, ők pedig hátul, hogy ne essen szét rajtam. Egy szó nélkül megmentettek és nem kérdeztek semmit. Igazi legendák.

– mesélte kedélyesen a Szerelem a végzetem sztárja az Insta sztoriban.

Kate Beckinsale hétfőn visszatért Cannes-ba a Pot au Feu történelmi dráma premierjére, ahol szerencsére elkerülte a ruhabaleseteket. Egy káprázatos pasztellzöld Zuhair Murad ruhát viselt, melyben tényleg lélegzetelállítóan nézett ki a 49 éves színésznő. Képet is posztolt róla, és közben megemlékezett arról, amikor 30 évvel ezelőtt lépett először Cannes vörös szőnyegére, és a ruhája alatt egy Dr. Martens bakancsot viselt. Változnak az idők.

Kate Beckinsale
Forrás: Rocco Spaziani/Getty Images
Forrás: People
Borítókép forrása: Gareth Cattermole/Getty Images