Barion Pixel Katalin hercegné elárulta: Sarolta hercegnő a nyomdokaiba lép – Coloré

Katalin hercegné elárulta: Sarolta hercegnő a nyomdokaiba lép

2023. 12. 03.

Vilmos és Katalin hercegné legidősebb gyermeke és egy szem lánya már 8 éves, és a brit királyi sarjnak különleges hobbija is van.

Katalin hercegné, vagyis a walesi hercegné elárulta, hogy kislánya, Sarolta hercegnő éppúgy zongorázik már most, mint ő. A 41 éves édesanya a Royal Albert Hallban rendezett Royal Variety Performance-en mesélt magukról és a művészeti vénáról, miután vendégeikkel részt vettek Lang Lang, kínai zongoraművész előadásán is.

A különleges eseményen nemcsak Vilmos volt jelen párjával, hanem a svéd korona hercegnő, Viktória, és annak férje, Dániel herceg is, akik az Egyesült Királyságba látogattak a neves alkalomra, hogy személyes és diplomáciai kapcsolataikat erősítsék.

Beszélgettünk Saroltáról, és Ő Királyi Fensége mesélt a lánya zongorajátékáról. Biztos vagyok benne, hogy nagyon ügyes. Királyi Fensége azt mesélte nekem, hogy azt mondta Sarolta hercegnőnek: Nézd, ha sokat gyakorolsz, egy napon olyan lehetsz, mint ő.

– nyilatkozat a 40 éves Lang Lang.

A kínai művész egy jótékonysági apropóból is jelen volt a rendezvényen, közösen lépett fel a 13 éves Lucy-val, aki egy vak, autista lány és Lang Lang felfedezettje.

Katalin hercegné
Forrás: Northfoto

A zenei érdeklődés nagyon erős a királyi családban, a gyerekek szeretik és élvezik a zenét. III. Károly király koronázási koncertjén, ahol számos világhírű sztár fellépett, Sarolta és öccse, az 5 éves György herceg az elsősorban tomboltak. A kis Sarolta nemcsak a hangszerek iránt érdeklődik, Katalin hercegné korábban elárulta, hogy imád táncolni. Balettra jár, de a szteppbe is belekóstolt már.

Forrás: People
Borítókép forrása: Northfoto