Barion Pixel Katalin hercegné elképesztő szettben ünnepelte a király 74. születésnapját, ruhája részletei több királyi személynek is üzentek – Coloré

Katalin hercegné elképesztő szettben ünnepelte a király 74. születésnapját, ruhája részletei több királyi személynek is üzentek

2023. 06. 20.

Katalin hercegné stílusos összekacsintást tett új katonai szerepével a Trooping the Color rendezvényen, a király születésnapjának alkalmából.

A 41 éves Katalin hercegné könnyedén elegáns volt smaragdzöld színű, szatén hatású ruhájában és hozzáillő kalappal, és egy kitűzött háromlevelű lóhere arany Cartier brossal. A teljesen zöld együttes egy elegáns bólintás az Ír Gárda ezredesi szerepére, amelyet tavaly év végén vett át férjétől. A lóhere formájú ékszert Katalin rendszeresen viseli Szent Patrik napon is. Érdekesség, hogy a bross eredeti tulajdonosa nem tisztázott, állítólag a királyi család kölcsön kapta és nem birtokolja azt, viselte már az anyakirálynő, a néhai Erzsébet, de Anna brit királyi hercegnő is.

Az outfit nemcsak az említett királyi méltóságokról emlékezett meg, de Katalin fülbevalójával Diana előtt is tisztelgett, hiszen az övé volt egykor a zafír ékszer.

Katalin hercegné
Forrás: Chris Jackson/Getty Images

A gyönyörű öltözékben utazott Katalin hercegné és Kamilla királyné a lovastestőrség parádéjára, ahol férjeik, Vilmos és III. Károly király lóháton ültek. A kilenc éves György herceg, a nyolc éves Sarolta hercegnő és az ötéves Lajos herceg édesen viselkedtek, miközben a hintóval lefelé haladva integettek és mosolyogtak a bámészkodók felé.

A június 17-i esemény volt az első Trooping the Color esemény II. Erzsébet királynő tavaly szeptemberi halála után, és egyben első Károly király születésnapi felvonulása koronás főként. Az Egyesült Királyságban a Parlament állami megnyitója mellett ez az ünnepi naptár egyik legnagyobb eseménye, amelyet milliók néznek a tévében és London utcáin.

Katalin hercegné
Forrás: Karwai Tang/Getty Images

Később a Buckingham-palota erkélyén is felsorakozott a család, hiszen egy légi bemutatót szemlélhettek meg onnan, amit a Királyi Haditengerészet, a Brit Hadsereg és a Királyi Légierő mintegy 70 repülőgépe adott.

A szűk királyi család mellett ott volt Zsófia, Edinburgh hercegnője is férjével, Eduárd herceggel, illetve Anna hercegnő és férje, Sir Timothy Laurence.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Chris Jackson/Getty Images
0 /eletmod/sztarok/katalin-hercegne-elkepeszto-szett/