Barion Pixel Kamilla egy óriási titkot árult el Károly herceggel való házasságáról – Coloré

Kamilla egy óriási titkot árult el Károly herceggel való házasságáról

2022. 06. 19.

Kamilla Parker Bowles, más néven Cornwall hercegnéje nem igazán szeret interjút adni, de a brit Vogue-gal kivételt tett, amelyben Károly herceggel való házasságáról is sok mindent elárulta a királyi család rajongóinak legnagyobb örömére.

Kamilla hercegnét évekig nagy utálat övezte, hiszen sokan hibáztatták Diana és Károly házasságának kudarcáért, sőt még a néhai hercegné haláláért is.

Royal Ascot Day 1
Forrás: Northfoto

Kapcsolatuk ugyan nyílt titok volt, csak Diana halála után néhány évvel vállalták fel nyilvánosan szerelmüket, amelyet csak ők és a közvetlen környezetükben élők értettek meg igazán. Ahogy azt a The Crown című sorozatból is tudni, Kamilla és Károly szerelme nem Diana alatt kezdődött, hanem még fiatal korukban.

Ám mielőtt szerelmük kiteljesedhetett volna, életük más irányt vett. Kamilla máshoz ment hozzá, és gyermekei is születtek, míg Károlynak trónörökösként meg kellett találnia a tökéletes feleséget, akit a brit nép is szeretni fog. Diana személyében ugyan tényleg egy halhatatlan legendát kapott a világ, Károly mégsem volt boldog.

Szíve visszahúzta Kamillához, akivel házassága alatt is végig viszonya volt. Miután az egykori hercegi pár elvált, Károly sem akart többé távol lenni jelenlegi feleségétől. Döntésében sem a királynő, sem pedig az emberek véleménye nem tudta meggátolni, amelynek meg is lett a gyümölcse: Kamilla és Károly ma már hivatalosan is házas és boldogan élik hétköznapjaikat egymással.

Kamilla és Károly
Forrás: Norhfoto

Mindkettőjüknek szoros napirendjük van, de ennyi év után is fontosnak tartják, hogy tegyenek a kapcsolatukért, amelyről maga Kamilla árult el néhány intim részletet:

„Néha nem könnyű, de mindig igyekszünk azon lenni, hogy legyen egy pontja a napnak, amikor kettesben vagyunk” – mondta a brit Vogue-nak a hercegné, aki hozzátette, hogy ezek a pillantok a legapróbb dolgokban mutatkoznak meg.

„Mindig leülünk egy csésze teára, és megbeszéljük a napunkat. Van, hogy egy szoba különböző sarkaiban ülünk, és olvassuk a könyveinket. Nagyon pihentető érzés, mert nem kell beszélgetnünk ahhoz, hogy tudjam velem van…”

Kamilla és Károly 2005-ben házasodott össze a legnagyobb titokban saját gyerekeik jelenlétében. Házasságkötésükben pedig Erzsébet királynő is támogatta őket.

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné haja

A brit trónörökös Vilmos herceg felesége, Katalin az időtlen elegancia jelképe a szigetországban, így nem csoda, hogy az egész világ árgus szemekkel figyeli öltözködését, kedvelt márkáit, signature sminkjét vagy épp jellegzetes frizuráit. Ha szeretnél többet tudni a hercegné frizuráiról, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: people.com