Íme az első kép! Így fest majd Diana és Károly a Korona 5. évadában

A Trónok harca óta nem volt olyan népszerű sorozat, mint a Korona, amelynek nemrég kezdték forgatni az 5. évadát, és amelyben újabb színészek formálják meg a királyi család leghíresebb tagjait.

Pár órája az első hivatalos kép is kikerült, méghozzá a filmbeli Dianaról és Károlyról, akiket Elizabeth Debicki és Dominic West fognak alakítani.

Korona
Forrás: northfoto.com

A két színész Emma Corrintól (fent) és Josh O’Connortól veszi át a munkát, akik az egykori hercegi pár fiatalkori éveit elevenítették meg a nézők számára. A folytatásban viszont a kapcsolatuk sötét oldala kerül középpontba. A 90-es években ugyanis annyira elhidegült egymástól a házaspár, hogy a média is kiemelten figyelt rájuk.

A folytatás, vagyis az 5. évad várhatóan 2022-ben fog debütálni a Netflixen. De, hogy még jobban felborzoljuk a kedélyeket: a várva várt évadban Imelda Staunton is szerepet kapott, mint Erzsébet királynő, Jonathan Pryce pedig mint Fülöp herceg. Claudia Harrison Anna hercegnőt, míg Lesley Manville Margit hercegnőt fogja alakítani. Tehát a színészgárda most is elképesztően színes és színvonalas lesz.

A kritikusok szerint Elizabeth Debicki nagyszerűen fogja hozni Dianát, már ami a külsőt illeti, ugyanakkor az elmúlt években több színésznő is kiválóan életre keltette a tragikus autóbalesetben elhunyt hercegnét. Ilyen volt Naomi Watts, Emma Corrin vagy éppen a jelenleg is készülő Spencer című film főszereplője, Kristen Stewart. Debickinek nem lesz könnyű dolga, de a széria eddigi választásait elnézve tökéletes lesz a szerepben.

Forrás: vanityfair.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Ami nincs az nem fájhat? Dehogynem. Tudj meg többet a babák fogzásáról!