Barion Pixel June Squibb az akcióhősök nagyi verziója – Coloré

June Squibb az akcióhősök nagyi verziója

2024. 01. 19.

A filmek tele vannak olyan jelenetekkel, amelyek veszélyesek. Némelyik színész bevállalja, hogy saját maga játssza ezt el, mások helyett pedig dublőr vagy kaszkadőr veszi át a munkát. June Squibb maga intézi el.

Nincs abban semmi különös, ha egy film szereplője nem kér segítséget és saját maga hajtja végre a jelenteket. Tom Cruise az egyik jó példa erre. Csakhogy nem ő az egyetlen.

June Squibb maga mutatványozik

A 94 éves, Oscar-díjra jelölt színésznő ragaszkodik ahhoz, hogy mindent maga csináljon.

Soha nem gondolom magamat öregnek.

Mostanában a Thelma című filmen dolgozott. A filmben egy idős nagymamát jelenít meg, aki telefonos csalás áldozatává válik és ezt nem hagyja annyiban. A film való alapokon nyugszik. A fim írójának és rendezője, Josh Margolin nagymamája élte át a valóságban is a történetet.

June Squibb
June Squibb és az igazi Thelma unokája, Josh Margolin / Kép forrása: Michael Loccisano / Staff / Getty Images

Féltették a jelentektől

A korát figyelmebe véve természetes, hogy aggódtak érte a forgatás alatt.

Egy bizonyos ponton megváltozik ahogy az emberek bánnak veled. Gondoskodni akarnak rólad, ami kedves, és néha csak hagyom, hogy vigyázzanak rám. De máskor azt gondolod: Meg tudom csinálni, és jól vagyok. Kart vagy kezet akarnak nyújtani. Tehát csináld – megfogod a kart, megfogod a kezet. De még mindig független vagyok, és képes vagyok önálló életet élni.

A színésznő nagyon jó kapcsolatot épített ki filmbéli unokájával, Fred Hechingerrel, aki a Fehér Lótuszból lehet ismerős. Olyannyira, hogy a June Squibb otthonában hetente többször is megjelenik a fiatal színész.

Ebédelünk vagy vacsorázunk, vagy bármi, ami jön. Most nagyon jó barát.

June Squibb még nem találkozott az igazi Thelmával, ami nagy bánata.

Nyitókép forrása: Michael Loccisano / Staff / Getty Images