Barion Pixel Julia Fox a szexuális életéről beszélt Kanye Westtel – Coloré

Julia Fox a szexuális életéről beszélt Kanye Westtel

2023. 09. 27.

Julia Fox állítja, hogy azért nem írt a szeretkezéseiről rapperrel a készülő memoárjában, mert nem történt köztük semmi.

Julia Fox memoárt írt

Julia Fox hamarosan kiadja a memoárját, aminek a címe Down the Drain lesz. Azonban a könyv nem fog tartalmazni szaftos történeteket az exéről, Kanye Westről és szexuális életükről. Ennek ellenére elég pikánsra sikerült a mű, mivel a The New York Timesnak adott új interjújában Fox arról beszélt, hogy az életének intim részeit meséli el, beleértve a korábbi drogfogyasztását, dominaként végzett munkáját és az együttléteit a korábbi szeretőivel.

Julia Fox elárulta azt is, hogy ebbe a körbe azonban nem tartozik bele Kanye West, felfedte ugyanis, hogy a kapcsolatuk nem volt szexuális jellegű. Azt mondta, hogy „nem volt szex” közte és a rapper között, amikor tavaly év elején rövid ideig randiztak. A 33 éves olasz-amerikai színésznő és modell szerint a kapcsolatuk „nem erről szólt”.

Julia Fox és Kanye West
Julia Fox és Kanye West / Kép forrása: Marc Piasecki / Contributor / GC Images / Getty Images

West és Fox néhány hónappal azután kerültek kapcsolatba, hogy a rapper szakított az exfeleségével, Kim Kardashiannel, és hamar a címlapokra kerültek merész, egymáshoz illő ruháiknak köszönhetően.

Kanye West csak hat oldalt kapott

Julia Fox azt mondta E! Newsnak a hónap elején, Ye csupán „hat oldalt” tesz ki a könyvében. A memoárról pedig így nyilatkozott:

Nem félek attól, hogy sebezhető legyek, mintha soha nem szégyellném magam. Úgy vagyok vele, hogy >>Ez van, érted<<. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a reakció, de remélem, hogy hasznos lesz, és más emberek úgy gondolják majd, hogy >>Hűha, talán nem is olyan rossz az, ami velem történt. Én is meg tudok birkózni vele.<< Mindig úgy látom, hogy a fájdalmad lehet a legnagyobb ajándékod, és akár céloddá is teheted, és gyönyörű dolgok születhetnek ezekből a szörnyű érzésekből.

Julia Fox és Kanye West
Julia Fox és Kanye West / Kép forrása: Christian Vierig / Contributor/ Getty Images Entertainment / Getty Images

Megjegyezte, hogy talán néhány dolog túlzottan is részletes lett a könyvében, de nem akart átugrani részeket. Végül úgy döntött, hogy megváltoztatja a memoárban szereplők neveit, így nem tart attól, hogy emiatt bántanák.

Sok mindennek köze volt a döntéshez, arra gondoltam, hogy tönkre akarom-e tenni az emberek életét? Ez az én történetem, de az ő életük is.

Forrás: Huff Post, E! News, Daily Mail

Borítókép forrása: Pascal Le Segretain / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images

0 /eletmod/sztarok/julia-fox-szexualis-elet/