Barion Pixel Jordán Tamás kórházban, Aurelio szabadulása után nagyon beindult, Tápai Szabina és Kucsera Gábor kapcsolata megint szintet emelkedett – Lapszemle – Coloré

Jordán Tamás kórházban, Aurelio szabadulása után nagyon beindult, Tápai Szabina és Kucsera Gábor kapcsolata megint szintet emelkedett – Lapszemle

2024. 05. 17.

A mai lapszemléből megtudhatod, hogy van Jordán Tamás, ahogy megismerheted a börtönviselt Aurelio kinti életét is. Gondoltad volna, hogy ez lesz Tápai Szabina és Kucsera Gábor között?

Alapvetően küzd néhány betegséggel a 81 éves Jordán Tamás. Cukorbetegségéről évek óta tud, de egy utcai, valamint egy színházi baleset során ínszakadást szenvedett a vállában és az ujjában is. Nemrégiben pedig fejsérüléssel került kórházba – olvasható Blikkben.

Jordán Tamás jelenlegi állapota

Több megjelenését is le kellett mondania a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznek. Nem tudott jelen lenni a Nemzet Színésze választáson sem és már egy április 29-i előadást is le kellett mondania. Ennek oka egészségi állapota. Maga a színész nyilatkozott arról, mi történt vele:

Kórházba kerültem egy kisebb beavatkozás miatt, amiről bővebben nem szeretnék beszélni. Annyit viszont mindenki megnyugtatására elárulhatok, hogy nem baleset ért, a probléma gyógyítható és szerencsére nem is súlyos. Hála Istennek, már sokkal jobban vagyok. Ha minden jól megy, vasárnap már otthon lehetek, hamarosan pedig újra színpadra állhatok.

Aurelio
Kép forrása: TV2

A rossz fiúk is rátérhetnek a jó útra. Lehet, hogy Aurelióval is ez történt?

Aurelio, a businessman

A Való Világból ismert fiatalember nemrégiben szabadult a börtönből. Amint kikerült a rácsok mögül, mindent megtett azért, hogy gyermeke teljes értékű apukájává váljon és még a gyermek édesanyjával is rendeződött a viszonya.

Ezen kívül pedig több vasat is a tűzbe tart. Már börtönbe vonulása előtt létező, ruhamárkára épülő üzletébe kellett új életet lehelni. Termékei nem az olcsó árkategóriát képviselik, de a rajongók gyorsan elkapkodják, így nagyot kaszál és a sportfogadás is hozhat a konyhára, ha a szerencse mellé pártol. Ugyancsak bevételre tehet szert a ruhákat értékesítő oldalán a szakítós rózsa terméke. Ha már olyan nehéz helyzetbe kerül valaki, hogy véget kíván vetni a kapcsolatának, az stílusos és elegáns lehessen – írja a Bors.

Talán a három gyerkőc élvezheti a legjobban azt, hogy szüleik újra együtt vannak. Bizony, a komoly sportoló múlttal rendelkező páros újra együtt van.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor felmelegítették

Hányszor találgattak arról, hogy Kucsera Gábor vajon tényleg egy párt alkot-e Alekosz egykori szerelmével, az Ázsia Expresszből is ismert Varsányi Réka. Épp ez a műsor alapozta meg a világbajnok kajakos és a szőke Réka barátságát, hiszen egyszer párt kellett cserélniük, így került Réka Gábor mellé. Valójában tényleg jó barátságot ápolnak, de semmi több nincs köztük.

Tapai Szabina és Kucsera Gabor
Kép forrása: TV2

Tápai Szabina és Kucsera Gábor 10 éves házassága zátonyra futott és szakítással végződött. Nem váltak ugyan el és a gyerekek miatt nagyon kulturált,jó viszonyt tartottak fenn.

A Blikkben olvasható, hogy a mostani állapot nem új, csak most került a nyilvánosságra. Szándékosan védték ennyire magánéletüket. A gyermekeikre és a maguk koncentrálva szerették volna megélni a család újraegyesülését. Volt idejük mély beszélgetésekbe merülni és a megcsalást sem seperték a szőnyeg alá. Szabina azt is elmondta, hogy:

Ez volt az a pont, amikor tényleg elkezdtem újra hinni benne, mert mi igazából két évig váltunk, csak nem papíron, mert nem úgy adta az élet. Voltak titkok, amiket be kellett, hogy valljon, és amikről én már tudtam más forrásból. Volt, amin csak nevettünk, mert én másik nőre gondoltam… Mondtam is neki, hogy ne már, még vele is? 

A válás szélén billegtek többször, hiszen hol az egyik, hol a másik akarta jobban a jogi procedúrát. Volt, hogy a papírokat is megírták, ám azt mégsem tolták a bíróság el, valószínűleg nem véletlenül.

Nyitókép forrása: TV2