Barion Pixel Jön a Könnyű nőcske című film második része? – Coloré

Jön a Könnyű nőcske című film második része?

2021. 07. 26.

Hihetetlen, de a 2010-ben készült filmnek megszülethet a folytatása, amelybe az egykori szereplők is visszatérnének.

Ha minden igaz, akkor készülőben van az Easy A vagyis a Könnyű nőcske című zseniális vígjáték második része. A hírt nem más, mint a film egyik szereplője, Aly Michalka osztotta meg a rajongókkal, aki szerint nagyon is van rá esély, hogy testet ölthet a produkció, amelynek tárgyalásai már elkezdődtek.

Konnyu Nocske
Forrás: youtube.com

Ha tető alá hozzák az alkotást, akkor minden bizonnyal Aly mellett Emma Stone és Penn Badgley is visszatér, arra azonban nem sok esélyt látni, hogy a szexi szentfazékot játszó Amanda Bynes is szerepet kap majd benne, hiszen az elmúlt években több rehabilitáción és pszichiátriai intézetben is megfordult mentális betegsége és a függőségei miatt.

A film sok szereplő számára hozta meg a várva várt ismertséget. Többek között Emma Stone színésznőnek, aki Oscar- és Golden Globe-díjat is nyert néhány évvel később.

A folytatás történetéről még semmit sem tudni, de sokak szerint, ahogy az első rész egy gimis lány gondjairól szólt, addig a folytatás annak felnőttkori változata lesz.

A 2010-ben debütált filmnek egyébként Nathaniel Hawthorne regénye adta az ötletet, amelyet 1850-ben adott ki. Ezt öntötte modern kori külsőbe Will Gluck rendező.

Forrás: variety.com