Barion Pixel Már nem titkolja: ő lenne Joe Jonas új szerelme – KÉPEK – Coloré

Már nem titkolja: ő lenne Joe Jonas új szerelme – KÉPEK

2024. 01. 06.

2023 egyik legsokkolóbb szakítása köthető Joe Jonas és Sophie Turner nevéhez, akik mellesleg 2 közös gyermeket is neveltek.

Míg a Trónok harca sztárja már jó pár hete új férfival az oldalán mutatkozik a nyilvánosság előtt, addig Joe Jonas igyekezett titokban tartani magánéletét és gyermekeire koncentrálni. 2024 azonban úgy fest neki is szerencsét tartogatott, akárcsak más sztárok estében, ugyanis Aspenbe utazott egy kicsit lazítani, méghozzá új választottjával, Stormi Bree-vel. A gyönyörű hölgy szépségkirálynő volt, pontosabban pár éve ő nyerte meg a Miss Teen USA címet, ami a népszerűségének is jót tett.

Stormi Bree, Joe Jonas új szerelme
Forrás: Gregg DeGuire/Getty Images

Ezt követően viszont inkább csak negatív jellegű cikkek jelentek meg róla, miután 26 évesen egy 18 éves mormon modellbe, Lucky Blue Smith-be szeretett bele és közös gyermekük is született. A pici 2017-ben jött világra és a Gravity Blue nevet kapta. Azt nem tudni, miért lett vége a kapcsolatnak, de Joe barátai nagyon örülnek Stormi felbukkanásának, aki újra mosolyt csalt a zenész arcára.

Közös aspeni utazásukon sokat síeltek, kirándultak és élvezték a helyi éttermek finomságait. A képek tanúsága szerint pedig nemcsak vonzalom van köztük, hanem remek beszélgetőtársak is, akiknek a humora is hasonló.

Joe Jonas és Sophie Turner a viszálykodást követően megegyeztek, hogy 2 hetente két hetet tölthetnek gyermekeikkel, illetve mindketten szabadon utazhatnak velük az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban is.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Axelle/gettyimages