Barion Pixel Ebben a varázslatos oxfordi kastélyban képzelte a közös jövőt Sophie Turner és Joe Jonas – a feleség a válóperben érvelne az ingatlannal – Coloré

Ebben a varázslatos oxfordi kastélyban képzelte a közös jövőt Sophie Turner és Joe Jonas – a feleség a válóperben érvelne az ingatlannal

2023. 10. 02.

A Trónok harca sztárja, Sophie Turner azt állítja, megcáfolhatatlan bizonyítéka van arra, hogy ő és elhidegült zenész férje közös jövőt terveztek Angliában két lányukkal.

Fényképeken mutatják be a lenyűgöző brit kastélyt, amelyet egykor Joe Jonas és Sophie Turner örök otthonának képzeltek el. A Page Six magazin birtokába került fotók azt a 7,5 millió font értékű oxfordi birtokot ábrázolják, amelyről a mostanra elhidegült házaspár két lányával álmodott.

Úgy tudni, az ingatlant a Jonas Brothers tagja épp csak három hónappal azelőtt kereste fel, hogy ez év szeptemberében beadta volna a válókeresetet Turnerrel szemben.

A festői birtokon nemcsak az angolszász épületet kap helyet, hanem egy hatalmas, fallal körülvett kert és egy nagy tó is. A válóper során Sophie Turner egy levélre hivatkozik, amelyet a bíróság elé terjeszt és, amiben Joe a birtok megvételéről ír. A feleség szeretné bizonyítani, hogy mindannyian Angliában képzelték el a közös életüket, nem pedig Amerikában, ahol a férj most a gyerekeket szeretné ott tartani.

Sophie Turner, Joe Jonas
Forrás: Gotham/Getty Images

A hét elején benyújtott új bírósági iratokban a 27 éves Sophie Turner megosztott egy levelet, amelyet állítólag az exe írt, hogy rávegyen egy háztulajdonost az oxfordi Wallingfordban, hogy adja el nekik 9,1 millió dolláros ingatlanát. Ehhez érkeztek meg a képek is, amelyek egy csodálatos birtokot mutatnak be.

A levélben többek között a következők állnak:

Teljesen lenyűgözött az ötlet, hogy a gyerekeimet a hajón vigyem be az iskolába, és egy kellemes délutánt tölthessek el akár a barátaimmal a kocsmában a saját hajómon. Gyönyörűen megtervezett otthon, hihetetlenül megihletett a szobák elrendezése és a ház energiája. Nem tudtam nem észrevenni a ház zeneiségét, és az a tény, hogy van egy hatalmas szoba, amely készen áll a stúdiómnak, elképesztő, nincs semmi az elrendezésben, amin változtatni szeretnénk. Amikor a feleségemmel úgy döntöttünk, hogy több időt töltünk az Egyesült Királyságban, és állandó otthont keresünk, lányunk három fontos követelményt fogalmazott meg: legyen csirkénk, pónink és egy Wendy ház.

– áradozik a levélben Joe Jonas.

Joe Jonas and Sophie Turner
Forrás: Jeff Kravitz / Contributor / FilmMagic, Inc / Getty Images

A levelet egy forrás szerint jól fogadta az eladó, aki július 7-én, mindössze két hónappal a válásuk előtt el is fogadta Sophie Turner és Jonas ajánlatát és a 10 százalékos foglalót, az adásvétel azonban sosem zárult le.

Sajnos a levélben való szándék önmagában semmit sem ér jogilag, nem befolyásolja a végleges döntést a gyermekek felügyeletéről és lakhelyéről. A bírósági megállapodás, amelyet hétfőn nyújtottak be, kimondja, hogy lányaiknak New York déli vagy keleti körzetében kell egyelőre maradniuk.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Lionel Hahn/Getty Images