Barion Pixel Jennifer Lopez elárulta, melyik filmje volt a fordulópont karrierjében – Coloré

Jennifer Lopez elárulta, melyik filmje volt a fordulópont karrierjében

2023. 06. 25.

A díva, Jennifer Lopez egy komoly interjút adott, amiből az is kiderül, hogy új filmje miatt átértékelte kapcsolatát ikergyermekeivel.

Az 53 éves Jennifer Lopez lélegzetelállító fotósorozatot mutat be a mexikói Vogue-ban, amihez készült egy mélyinterjú is. JLo a közelmúltban szerepelt a Netflix Anya (The Mother) című akciófilmjében, amiben egy visszavonult bérgyilkost alakít, aki kénytelen előbújni, hogy megvédje lányát, akit korábban elhagyott – így biztosítva be, hogy életben maradjon.

Jennifer Lopez
Forrás: Steve Granitz/Getty Images

Jennifer Lopez az interjú során elmondta, az akciófilm főszereplésével átértékelte kapcsolatát gyermekeivel, Max-szel és Emme-vel.

Nagyban segített, hogy túlelemeztem a szerepem, mert amikor az életed éled, nem igazán elemezed, de amikor egy karakteren dolgozol, akkor mélyebben belemélyedsz abba, hogy mit miért csinál, min megy keresztül. A szerep elgondolkodtatott, mi kell, hogy jó legyen egy anya-gyerek kapcsolat és, hogy válik ez egyszer érett, felnőtt kapcsolattá közöttük. Min múlik, hogy a gyerekeim nyitottak lesznek velem, vagy eltitkolnak dolgokat…ezekre is felnyitotta a szemem.

A latin popsztár a magazinban arra is visszaemlékezett, hogyan változott az útja Hollywoodban. Azt mesélte el a lapnak, hogy kezdetben csak olyan szerepeket kapott, amiben akcentussal kellett beszélnie. A producerek meglehetősen sztereotipikusan gondolkodtak róla, de ez aztán szép lassan változott, ahogy telt az idő és fejlődött, megállta a helyét.

Jennifer Lopez
Forrás: FOX/Getty Images

A Grammy-díjas díva szerint az első nagy szerepe, ami az áttörést hozta, és amiben már nem volt lényeg a származása és csak egy főhősnő volt, a 2001-es Szeretném, ha szeretnél (The Wedding Planner) volt.

Általában olyan embereket láthattunk volna ebben a szerepben, mint Meg Ryan, Sandra Bullock vagy Julia Roberts. De megtörtént, én kaptam meg ezt a szerepet, azt hiszem, a dolgok valóban megváltoztak.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto