Barion Pixel Zavarba ejtő módon köszöntötte Jennifer Lopez Ben Afflecket apák napja alkalmából – Coloré

Zavarba ejtő módon köszöntötte Jennifer Lopez Ben Afflecket apák napja alkalmából

2023. 06. 19.

Június harmadik vasárnapja apák napja, melyet Amerikában az anyák napjához hasonlóan széles körben megünnepelnek. Nem maradhatott ki a köszöntésekből Jennifer Lopez sem, aki régi-új kedvesét, Ben Afflecket ünnepelte egy Instagram-posztban.

Ez aztán a fotó! Jennifer Lopez nem vacakol, ha férje, Ben Affleck istenítéséről van szó, most épp apák napja alkalmából töltött fel néhány képet Instagram-oldalára, melyek közül az első egy félmeztelen tükörszelfi volt a kétszeres Oscar-díjas színészről. A fotón Affleck igencsak szálkás felsőtestét tette közszemlére, a posztban pedig további képek és egy videó is helyet kaptak a sztárpár mindennapjaiból.

A képaláírás szerint az énekesnő boldog apák napját kíván minden csodálatos apának világszerte, „szeretünk és értékelünk titeket, jobban, mint valaha is hinnétek”, írta. A poszt alatt azonban kisebbfajta kommentháború alakult ki, egyesek azt sérelmezték, hogy Lopez a saját édesapjáról egy képet sem töltött fel, mások pedig megjegyezték, hogy ikreinek édesapja az énekes Marc Anthony, akiről szintén nem emlékezett meg.

Ben Affleck és az énekes-színésznő 2002-ben jöttek össze először, még abban az évben eljegyezték egymást, de a kapcsolat két évvel később szakításba torkollott. Közel húsz évvel később találtak újra egymásra, az esküvő pedig ezúttal megvalósult és azóta is boldogan élnek együtt.

Apropó házasság: Afflecket előző felesége, Jennifer Garner is felköszöntötte az ünnep alkalmából, igaz, az ő posztja középpontjában saját édesapja állt (szó szerint és átvitt értelemben is). A képaláírásban azonban szerepelt volt férje is, aki Garner szerint jobban szereti a gyermekeit, mint bárki más.

Garner és Affleck 2005 és 2018 között voltak házasok, a frigyből három gyermek született.

Forrás: Daily Mail