Barion Pixel Ex-feleségével bulizott Ben Affleck! Mit szól ehhez Jennifer Lopez? – Coloré

Ex-feleségével bulizott Ben Affleck! Mit szól ehhez Jennifer Lopez?

2023. 12. 18.

Még csak közeledik karácsony, de a partik már beindultak világszerte. Jennifer Lopez és Ben Affleck is beindította a partijáratot.

Igazi sztárparádéval fűszerezett karácsonyi partit adott Ben Affleck és Jennifer Lopez. A Lopez-Affleck házaspár barátai között olyan személyek szerepeltek, mint Casey Affleck, Margot Robbie, Michael B. Jordan, Lily Rabe és sokak megdöbbenésére Ben ex-felesége, Jennifer Garner is.

Jennifer Lopez
Együtt bulizott barátaival a sztárpár / Kép forrása: Kevin Winter / Staff / Getty Images

Az éneké és jókedvé volt a főszerep

A híres vendégek mellett jelen volt Jennifer Garner is, valamint Afleckkel közös csemetéik: Violet (18), Seraphina (14) és Samuel (11). A buliból természetesen nem maradhattak ki Jennifer ikergyermekei sem: Emme és Maximilian (15).

Egy bennfentes elárulta, hogy

A gyerekek mind ott táncoltak, és nagyon jól érezték magukat.

Betekintő Jennifer Lopez és Ben Affleck közös otthonába

Habár a házaspár a saját otthonában fogadta a vendégeket, mégis megadták a módját és a közelgő ünnepet előtt elegáns öltözetben és énekkel fogadták a díszes társaságot. Az ott készült videó során az ünnepi dekorációt és a házaspár otthonát is megleshetjük.

Egy korábbi bejegyzésből pedig azt is láthatjuk, hogy idén milyen karácsonyfája van a sztárpárnak.

Jennifer megmutatta

Az énekesnő azért nem bízta a véletlenre a bulit; bár jó viszonyt ápol férje exnejével, szerette volna megmutatni, hogy ki is a legdögösebb díva a környéken. Elegáns, flitteres hosszú ruhába bújt az énekesnő, ami erősen kiemelte formás idomait. Valljuk be őszintén, 54 évesen szívesen bújnánk mi is az ő bőrébe. Naná, hogy énekelt is a vendégeknek.

Nyitókép forrása: Charley Gallay / Stringer / Getty Images