Barion Pixel Traumát okozott Ben Affleck számára Jennifer Lopez legutóbbi öltözéke, és ennek hangot is adott – Coloré best of 2023 – Coloré

Traumát okozott Ben Affleck számára Jennifer Lopez legutóbbi öltözéke, és ennek hangot is adott – Coloré best of 2023

2023. 12. 27.

A Batman sztárja, Ben Affleck nem tudta visszafogni magát, szerinte JLo különös mellvértje poszttraumás stresszt vált ki nála.

Ben Affleck és Jennifer Lopez szerelme töretlen, és ezt hamarosan egy dokumentumfilm is alátámasztja majd, amit JLo jelentett be, mint kísérő film az új albumához, aminek címe This is me…now. A rajongók nagy örömére 2024 elején már fürdőzhetnek is a díva legújabb dallamaiban és bepillantást nyerhetnek szerelmi életébe.

Egyelőre viszont még csak a promotálás zajlik, Ben és Jen pedig rendre együtt mennek mindenhova, ahogy azt egy szerelmes párnál megszokhattuk. A 2023-as Elle Women in Hollywood rendezvényen is együtt pózoltak a vörös szőnyegen, az alkalomra a latin énekesnő egy eléggé különleges felsőruházatot választott.

Ben Affleck felesége, Jennifer Lopez
Forrás: Charley Gallay/Getty Images

Távolról egy mellvértnek is beillik az acélszürke, fényes darab, melyet Grace Ling alkotott, és melynek hátsó része nem is volt. A futurisztikus darab meghozta a sikert, az este folyamán Lopez átvehette a magazin Ikon-díját.

Ben Affleck
Forrás: Matt Winkelmeyer/Getty Images

Ben Affleck azonban viccesen elmondta az eseményen, hogy a furcsa együttes PTSD-t vált ki nála, hiszen külleme visszarepíti őt a Batman filmekben viselt öltözékéhez és ahhoz a világhoz. Az pedig nem volt piskóta, rengeteg erőfeszítést, verekedést és nehéz munkát igényelt. Az 51 éves sztár a pályafutása során öt filmben is játszotta a DC denevéremberét; köztük a Batman Superman ellen-ben, a Suicide Squad-ben, Az igazság ligájában és a legfrissebb The Flash – A villámban.

Jennifert nem zavarja a viccelődés, sőt, korábban azt nyilatkozta, Ben jelenléte feltölti önbizalommal.

Még nyugodtabbnak és kényelmesebben érzem magam, ha mellettem van, amitől pedig még szebbnek is érzem magam. Senki mással nem éreztem ennyire ezt.

Forrás: People
Borítókép forrása: Northfoto