Barion Pixel Hatalmas bulival akar ünnepelni Jennifer Lopez és Ben Affleck – van is mit – Coloré

Hatalmas bulival akar ünnepelni Jennifer Lopez és Ben Affleck – van is mit

2023. 07. 01.

A források szerint Jennifer Lopez és Ben Affleck több dolog miatt is hálát akar adni a rendezvénnyel, és nem tekintik természetesnek ezt a mostani állapotot.

Jennifer Lopez és Ben Affleck sok-sok évnyi nehézség és külön lét után talált újra egymásra, 17 évet váratták egymást, de végül egy éve egybekeltek. Nemrégiben pedig megtalálták álomotthonukat is, amit 60 millió dollárért vásároltak meg.

Jennifer Lopez
Forrás: Northfoto

Az ismerőseik szerint ezen az új helyen, az álomkastélyban fognak ünnepelni, méghozzá magát az ingatlan megtalálását és az évfordulójukat is. Egyáltalán nem természetes ugyanis számukra a második esély fogalma, vagyis nagyon megbecsülik, hogy kaptak még egy lehetőséget a sorstól.

A pár először tavaly júliusban szökött meg Las Vegasba és ott kötöttek fogadalmat, majd egy hónappal később Ben Georgia-ban található otthonában tartottak egy meghitt esküvői szertartást. Most szerelmesebbek, mint valaha, ezért szeretnék megújítani fogadalmukat a Los Angeles-i új rezidencián a bennfentesek szerint.

Minden gyerekük jól van, a családok szinkronban vannak. És mindezt megünnepelendő, ahogy közelednek első házassági évfordulójukhoz, mindketten szeretnék megújítani fogadalmukat, és megmutatni, mennyire szerelmesek egymásba. Nem veszik természetesnek ezt a második esélyt. Mindketten olyan nagyszerű helyen vannak szakmailag és a privát életben, mindketten azt érzik, hogy a valaha végzett legjobb munkát végzik. Szóval van ok az ünneplésre.

– hivatkozik egy forrásra egy külföldi lap.

Jennifer Lopez és Ben Affleck
Forrás: Northfoto

Jennifer Lopez és Ben Affleck állítólag július végére, augusztus elejére tervezi a bulit, és ha ez így lesz, biztosan temérdek sztár lesz majd jelen, hiszen a mesés birtokon van egy 500 nm-es vendégház is, amihez 80 autó beállására alkalmas rész is van.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Arturo Holmes/Getty Images