Barion Pixel Jennifer Lopez megdöbbentő dolgot árult el a róla készült dokumentumfilmben – Coloré

Jennifer Lopez megdöbbentő dolgot árult el a róla készült dokumentumfilmben

2022. 06. 19.

Nemrég debütált a Netflixen Jennifer Lopez Halftime című dokumentumfilmje, amely az énekes-színésznő életének olyan részeibe enged bepillantást, amelyről eddig soha, senki nem tudhatott.

Jennifer Lopez gyerekkora köztudottan nem volt a legjobb, hiszen sokat kellett nélkülöznie és édesanyjával sem volt a legjobb a kapcsolata, aki szintén megszólal az alkotásban.

Jennifer Lopez
Forrás: Northfoto

Guadalupe Rodriguez – bár Jennifer posztjai alapján egy tündéri nő – nagyon szigorú édesanya volt, aki mindent elkövetett, hogy lányai a lehető legjobb oktatásban és nevelésben részesüljenek, hogy sose kelljen egy férfitől függniük.

„Azt tette, amit tennie kellett a túlélés érdekében, de ez keménnyé is varázsolta. A szart is kiverte belőlem” – mondta a szépséges 53 éves sztár, aki emiatt nagyon sokszor veszett össze édesanyjával. 18 évesen azonban úgy döntött ideje elköltöznie otthonról, hogy csak a táncnak és a színészetnek szentelhesse az életét.

Guadalupe emiatt nagyon el volt keseredve, hiszen sokat számított neki, hogy mindhárom lánya megfelelő iskolai végzettséggel induljon a nagyvilágba. A 76 éves asszony azóta persze belátta, hogy vannak dolgok, amelyeknek nem szabad gátat szabni, mivel Jennifer napjaink egyik legnagyobb világsztárja lett makacsságának és kitartásának köszönhetően.

A Puerto Ricóból bevándorolt Guadalupe Jennifert és másik két lányát, Leslie-t és Lyndát Bronxban nevelte fel férjével, Daviddel együtt, akitől lányai felnőtté válása után elvált. Az asszony szerint lányai közül Jenniferrel volt a legnehezebb dolga, ugyanis mindig ellent mondott neki.

„Messze voltam a tökéletes anyától. Az egyetlen dolog, amit elmondhatok, hogy mindent az ő érdekükben tettem” – mondta Jlo édesanyja, akinek szerencsére azóta rendeződött a kapcsolata Jenniferrel.

Jennifer Lopez azóta számos nagysikerű albumot és filmet tudhat a háta mögött. Nemrég pedig saját szépségápolási márkáját is piacra dobta Jlo Beauty néven.

Ez is érdekelhet

Jennifer Lopez fiatalságának titka

Jennifer Lopez sokszor hangoztatja, hogy saját szépségmárkájának és a pozitív gondolkodásnak köszönheti ragyogó bőrét, most viszont végre arról is lerántotta a leplet, milyen arckezeléseket szokott alkalmazni, hogy egy kis plusz segítséget kapjon kortalan szépsége. Ha szeretnél többet tudni a szépségápolási praktikáiról, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: dailymail.com