Barion Pixel Jennifer Garnert a 70-es évek egyik legnagyobb sztárja köszöntötte fel 50. születésnapján – Coloré

Jennifer Garnert a 70-es évek egyik legnagyobb sztárja köszöntötte fel 50. születésnapján

2022. 04. 16.

Senki sem gondolná, pedig Jennifer Garner idén, egészen pontosan április 17-én tölti be az 50. életévét, amelyet barátai már egy nappal előtte elkezdtek megünnepelni.

Jennifer Garner nevét mostanában volt férje, Ben Affleck és Jlo eljegyzése kapcsán szokták emlegetni, holott a gyönyörű színésznő – amellett, hogy örül Affleck boldogságának – nem a róluk szóló hírek olvasásával tölti a mindennapjait.

Jennifer Garner
Forrás: Northfoto

A háromgyerekes, bomba formában lévő Garner rengeteget jótékonykodik és a gyereknevelés mellett a színészet továbbra is fontos részét képezi az életének. Legutóbb a Netflix nagysikerű Adam-projekt című alkotásának szereplőjeként láthatták a rajongók, de a jövőben is több filmben mutatja meg tehetségét.

Jennifer Garner
Forrás: Northfoto

Most azonban közeledő szülinapja miatt került a figyelem középpontjába. Holnap (április 17-én) lesz pontosan félévszázados, amely alkalomból nem akárki köszöntötte fel. Élete talán legnagyobb meglepetését kapta, méghozzá Donny Osmondtól, a 70-es évek egyik legnagyobb sztárjától, aki Jen kedvenc számait énekelte el.

A megható szülinapi ajándékról egy videót is megosztott Instagram oldalán, amelyhez a következőt írta:

A videóban Jennifer Garner nem igazán tudta elhinni, hogy mindez megtörténik, amíg fel nem bukkant mögötte Donny – egy tortával a kezében.

„(…)Egy legenda, a gyermekkori imádatom és áhítatom tárgya megjelent, hogy levegyen a lila zoknis lábamról… másfél órát töltött a napjából azzal, hogy velem üljön, elénekelje a kedvenceimet (…) Köszönöm, Donny.

Forrás: justjared.com