Barion Pixel Igazi örömhír! Mégsem válik Jason Momoa és 12 évvel idősebb felesége – Coloré

Igazi örömhír! Mégsem válik Jason Momoa és 12 évvel idősebb felesége

2022. 03. 01.

Jason Momoa és felesége, Lisa Bonet színésznő egy január 12-i Instagram-bejegyzésben hozták nyilvánosságra, hogy külön utakon folytatják tovább…

Jason Momoa és Lisa azon ritka sztárpárok közé tartoztak, akik 16 év után is szerelemmel néztek egymásra minden egyes vörös szőnyeges eseményen és persze a hétköznapokban is, ezért is rázott meg minden rajongót a szakításukról szóló hír.

Jason Momoa
Forrás: Northfoto

Különválásuk után egyből megindultak a találgatások, hogy harmadik fél miatt mehetett-e tönkre a szerelmük, ám ezt mindketten tagadták. Egy közeli barátjuk mondta el, hogy a Trónok harca sztárja és az 54 éves színésznő jövőről alkotott elképzelései kezdtek sokban különbözni. Míg Lisa élvezte a nyugodt Los Angeles-i családi életet, addig Jason Momoát egyre többször szólított külföldre a munkája.

Jason Momoa
Forrás: Northfoto

A bejelentés után pár nappal már ki is költözött közös otthonukból a színész, most azonban úgy néz ki, mégis van remény a házasságuk megmentésére. A neve elhallgatását kérő forrás azt mondta, hogy az egymás iránt érzett szeretet és a két gyerekük olyan erős köteléknek bizonyult az elmúlt hetekben, hogy úgy döntöttek, mégsem dobják be a törülközőt.

„Lisa az egyetlen nő, akit Jason valaha is igazán szeretett, és mindig is az marad. Mindenki nagyon reméli, hogy ezúttal sikerülni fog nekik” – mondta a forrás.

Forrás: people.com