Barion Pixel Jane Fonda elárulta mit gondol a 25 éves Sydney Sweeney főszereplésével készülő Barbarella című remake-jéről – Coloré

Jane Fonda elárulta mit gondol a 25 éves Sydney Sweeney főszereplésével készülő Barbarella című remake-jéről

2023. 01. 28.

Jane Fonda nemrég elmondta, mit gondol a Barbarella című filmjének közelgő remake-jéről, ami igencsak meglepte az alkotásra váró nézőket.

Még 2022 októberében jelentették be, hogy a 85 éves színésznő, Jane Fonda 1968-as filmjének remake-je fejlesztés alatt áll, és Sydney Sweeney lesz benne a főszereplő. Egy új interjúban Jane megosztotta gondolatait a közelgő filmről, amiből kiderült, hogy nem igazán van elragadtatva sem a remake ötletétől, sem pedig Sydney Sweeney-től.

Sydney Sweeney
Forrás: Northfoto

Igyekszem nem foglalkozni vele, mert aggódom amiatt, hogy mi lesz a végeredmény.

Barbarella, Jane Fonda
Forrás: Northfoto

Az 1968-as filmnek a középpontjában egy 41. századi űrhajósnő áll, aki megpróbál megállítani egy gonosz tudóst, Durand Durandot, akinek pozitronikus sugara azzal fenyeget, hogy visszahozza a mindenség gonoszát a galaxisba. Bár a film nem volt kasszasiker, igazi klasszikussá nőtte ki magát az elmúlt 50 évben. Jane Fonda elmondta, hogy annak idején sokkal feministábbá szerette volna tenni a történetet és ezzel együtt a karaktert is, de az eredeti alkotás készítői végül elvetették az ötletét.

Az új verzió cselekményének részleteit egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de az biztos, hogy a most egyre népszerűbb Sydney Sweeney miatt sokan fognak jegyet váltani a nem mindennapi remake-re.

A 25 éves Sydney Sweeney egyébként az Eufróia című sorozattal szerzett világhírnevet, karakterének megformálása pedig annyira hiteles lett, hogy Emmy-díjjal is jutalmazta a szakma krémje. A szépséges színésznő ezenkívül a Fehér Lótusz című széria 1. évadában is zseniális volt, közelgő filmjei közül viszont a Madame Web-et érdemes megemlíteni, amelyben Dakota Johnson oldalán fog feltűnni.

Forrás: variety.com
Borítókép forrása: Northfoto