Barion Pixel Katalin hercegné bátyja, James Middleton különleges módon tisztelgett II.Erzsébet előtt – Coloré

Katalin hercegné bátyja, James Middleton különleges módon tisztelgett II.Erzsébet előtt

2022. 09. 13.

A gyász nehéz időszakában James Middleton, Katalin öccse úgy vélte, nem helyénvaló a saját házassági évfordulóját ünnepeltetni.

James Middleton reméli, hogy Alizee Thevenettel kötött házassága olyan hosszú lesz, mint a néhai királynőé. A 35 éves Middleton és a 32 éves Thevenet szeptember 12-én ünnepelte házasságának első évfordulóját.

James azonban ahelyett, hogy fényképet tett volna közzé róla és menyasszonyáról, szeretettel tisztelgett a néhai Erzsébet királynő előtt. A választott képen az elhunyt uralkodó látható férjével, Fülöp herceggel, amint saját esküvőjüket ünneplik.

„Ma van az 1. házassági évfordulónk. Azonban nem tűnik helyesnek ünnepelni, miközben II. Erzsébet királynő elvesztését gyászoljuk. Ehelyett megosztok egy fotót a királynő és Edinburgh hercegének házasságáról a 74 évvel ezelőtti ceremónián.” – írta az Instagram posztban Kate Middleton öccse, majd azzal zárta, hogy üzent feleségének: reméli legalább ennyi boldog évük lesz nekik is együtt.

Gq Men Of The Year Awards 2019 London
Forrás: Northfoto

James személyesen ismerte és nagyon kedvelte Erzsébetet, mivel mindketten híresen nagy kutyabarátok. A Middleton fivér és felesége esküvőjén például kedvenc négylábuik voltak a gyűrűhordók, de legendás a néhai királynő viszonya is szeretett corgijaival.

James Middleton amúgy több szempontból is népszerű a királyi család és a brit nép körében. Nemcsak jóképű, de okos, kedves, igazi állatbarát és nővérének is nagyon sokat segít azzal, hogy kiáll a királyi család mellett, akár eseményről, akár valamilyen magánéleti történésről van szó. James – aki üzletemberként keresi a kenyerét – egyébként tavaly szeptemberben nősült meg. Szépséges feleségével, Alizée Thevenettel hat kutyus büszke gazdijai. Sőt, mi több James egy interjúban azt is elárulta, hogy depressziója leküzdésében elsősorban négylábú társai segítettek neki.

Természetesen testvéreivel is nagyon jó kapcsolatot ápol. Bár ritkábban találkoznak saját kötelezettségeik miatt, igyekeznek közös programokat is szervezni, ahol Katalin és Pippa gyerkőcei is ott vannak.

Forrás: people.com
Borítókép forrása: Northfoto