Barion Pixel Jakupcsek Gabriella ezt kapja 3 gyermekétől karácsonyra – Coloré

Jakupcsek Gabriella ezt kapja 3 gyermekétől karácsonyra

2023. 12. 13.

Jakupcsek Gabriella is készül a karácsonyra, ám idén az ajándéka nem a fa alatt lesz!

Jakupcsek Gabriella szokatlan, ám igazán megható dolgot kért gyermekeitől karácsonyra. Idén ahelyett, hogy a fa alatt találjon meglepetéseket azt szeretné, ha a három gyermekével szűk körben elmennének egy étterembe, és egyenek valami jót, ők négyen. Ennek oka az, hogy bár gyakran összejön a család, olyan ritkán van, hogy csak Gabi és három gyermeke vannak együtt. Ennek egyik oka az is, hogy legkisebb gyermeke tizenöt éves, míg fiai felnőttek, és saját családjuk van.

Jakupcsek Gabriella karácsonya

Mint a műsorvezető az RTL Reggelijében elmondta, már a kislánya is nagylány, így már nem ír levelet a Jézuskának, hanem üzenetben írja meg a listát, hogy mire is vágyik karácsonykor. Mivel Gabinak lassanként a legkisebb gyermeke is kirepül, több ideje van saját magára, így szokja, hogy mi is ilyenkor a teendő, ha nem kell huszonnégy órában a gyerekek rendelkezésére állni.

Nemrégiben Geszti Péter műsorában, az Adom a napomban járt, ahol a gyermekei is szóba kerültek, és arról mesélt, hogy hogyan sikerült megoldani, hogy a fiúk ne sérüljenek, amikor férjével elváltak egymástól.

Év végén rendezi a kapcsolatait és az esetleges elvarratlan szálakat, hogy ne legyen benne semmi olyan rossz érzés, amit magával kell vinnie az új évre. 2024-ben a könyve, A napos B oldal folytatását tervezi, így remélhetőleg nemsokára egy újabb kötetét foghatjuk a kezünkben!

Nyitókép forrása: Atv.hu