Barion Pixel Íme Matt Damon és Ben Affleck legújabb közös filmjének első előzetese – Coloré

Íme Matt Damon és Ben Affleck legújabb közös filmjének első előzetese

2021. 07. 21.

A híres barátok számtalan produkciót jegyeznek együtt, akik nemcsak a közös színészi játékot élvezik, hanem a forgatókönyvek megírását is.

A két színész barátsága legendás. A Good Will Hunting volt számukra a nagy kiugrás, amelynek megírásáért Oscar-díjat is kaptak. A mára beérett színészek igazi nyerő párost alkotnak Hollywoodban, hiszen amihez hozzáérnek, az arannyá is változik, ezért legújabb filmjükhöz is nagy reményeket fűzhetünk.

'dogma' By Kevin Smith, Usa, 1999.
Forrás: northfoto.com

Az utolsó párbaj a százéves háború közepén játszódik, ami bemutatja a férfiak mindenütt jelenlévő erejét és korlátlan felsőbbrendűségét, valamint egy nő erejét és bátorságát, aki kész egyedül szembe szállni mindennel és mindenkivel az igazság nevében. A megtörtént események alapján íródott film Franciaország egyik híres párharcáról szól, amely Jean de Carrouges ( Damon ) és Jacques Le Gris ( Adam Driver ) között folyik, akik legjobb barátokból lesznek véres riválisok.

Carrouges egy elismert lovag, aki bátorságáról és ügyességéről híres a harctéren. Le Gris pedig egy normand zsellér, akinek intelligenciája és kommunikációs készsége a bíróság egyik legcsodáltabb nemesévé teszi. Amikor Carrouges feleségét, Marguerite-t ( Jodie Comer) aljas módon betámadja Le Gris, majd a vádakat letagadja, a nő nem hajlandó csendben maradni és minden bátorságát összeszedve lép fel az elnyomója ellen. A film drámai végkifejlete garantáltan ledöbbenti majd a nézőket – ígérik a készítők.

Ben és Matt Az utolsó párbaj című alkotásban olyan neves rendezővel dolgoztak együtt, mint Ridley Scott, így garantált a film sikere, amely októberben debütál majd a mozikban.

Forrás: variety.com