Barion Pixel Horváth Gréta imádja új testét, Berki Mazsi külföldön karácsonyozik mozaikcsaládjával, negyedik gyermekét várja a tinisztár- Lapszemle – Coloré

Horváth Gréta imádja új testét, Berki Mazsi külföldön karácsonyozik mozaikcsaládjával, negyedik gyermekét várja a tinisztár- Lapszemle

2023. 12. 14.

Kitekintettünk, hogy mi történt hazai és külföldi sztárokkal. Lesz benne szó Berki Mazsiró, Horváth Grétáról és Hilary Duffról is. Olvasd a lapszemlét!

Mozaikcsaládjával külföldön karácsonyozik Berki Mazsi

A karácsony előtti időszak sokak számára húzós, ezt Berki Mazsi is elmondhatja magáról. A Sztárbox női nyertese nemsoká repülőre ül, hogy kipihenje az év fáradalmait. Zanzibáron. Az influencer kislányával, Emmával, az új párjával és annak kislányával négyesben fogják tölteni az ünnepi időszakot. Sőt, ahogy a Blikknek beszámolt Mazsi, lesz segítségük is.

Jövő csütörtökön repülőre szállunk és elutazunk egy másik kontinensre. Azt, hogy pontosan hova megyünk, nem árulom el, az azonban nem titok, hogy abban az országban már voltunk karácsonyozni és szilveszterezni is. A párommal megyünk, az ő gyermekével, az én kislányommal és Zoli édesanyjával. Ilyen egy igazi mozaik család.

Az, hogy nem itthon ünnepelnek, nem jelenti, hogy a karácsonyról megfeledkeznének. Sőt, azokban a napokban kitüntetett figyelmet kap majd a szeretet ünnepe, de az aktív pihenésé lesz a főszerep.

Ledobta a textilt Horváth Gréta

Na jó, maradt rajta valami kevés. A híresség büszke arra, hogy sok-sok kilótól szabadult meg az utóbbi hónapokban. Új külsejét hogy máshogy ünnepelhette volt, mint hogy szexi fehérneműre vetkőzött az instán.

A korábban teltkarcsú Gréta nemrégiben még nem lett volna hasonlóra képes – olvasható az NLC cikkében. Frusztrálta a hízás, mára azonban minden gátlástól megszabadult a kilóival együtt. Jól érzi magát a testében és ez bizony a lelkére is nagy hatással volt.

Nem tudom szavakba önteni, milyen érzés az, hogy csakis olyan ruhák lógnak a szekrényemben, amiket régen le sem akasztottam volna a fogasról egy üzletben. Csupa szűk, feszes, dögös holmi. És akkor a fehérneműről ne is beszéljünk… A párom nem győz dicsérni, ami engem igazán meghat. De az ő bókjai nélkül is nőnek érezném magam, hiszen kőkeményen megdolgoztam érte, de így meg pláne.

Mint kiderült, mindig is vágyott a fehérneműs fotózásra, de mostanra ért el arra a szintre, hogy szereti és elfogadja a testét, jól érzi magát benne.

Lapszemle Hilary Duff
November 16-án még nem is látszott, hogy ismét babát vár Hilary Duff / John Sciulli / Stringer / Getty Images

Úton a negyedik

Még csak alig 2,5 éves Hilary Duff és Matthew Koma harmadik csemetéje, insta posztjában az alábbi fotóval tudatta rajongótáborával az énekes-színésznő, hogy útban van a negyedik gyerkőc – olvasható a TWN hasábjain.

A képen a sztár előző kapcsolatából született legidősebb fia, Luca, valamint a Matthew Komaval közös gyermekei is láthatók.

Meglepetés Meglepetés!

Ezzel a felkiáltással fejezte ki saját meglepettségét is a híresség. A hasa mérete alapján azonban volt ideje feldolgozni, hogy ismét bővül a család, ugyanis már legalább a várandósága felén túl lehet Duff.

Nyitókép forrása: RTL