Barion Pixel Ezzel a spanyol horrorral akar borzongató őszt kezdeni a Netflix a rajongók számára – Coloré

Ezzel a spanyol horrorral akar borzongató őszt kezdeni a Netflix a rajongók számára

2023. 08. 27.

A szinkronizált horror már elérhető a streaming platfortmon.

A Killer Book Club spanyol horrorfilm igen nagy sikernek örvend, és sokakat valószínűleg nem zavar, ha eredeti nyelven hallják, sőt. Ám, aki tartózkodna a spanyol nyelvleckétől, azoknak a Netflix már be is készítette a szinkronos verziót. Ezzel a filmmel ágyaz meg a népszerű streaming csatorna az őszi borzongásnak.

Az eredeti címén El Club De Los Lectores Criminales horrorfilm nyolc fiatal történetét tárja elénk, akik felfednek egy igen baljós titkot, majd ezzel kezdetét veszi az elhullásuk. A diákokat ugyanis egy gyilkos bohóc szedi le egyesével.

horror
Forrás: Netflix

A Carlos Alonso-Ojea által rendezett ijesztgetős horror végre az angol és magyar nyelvű közönség elé kerülhet, habár az eredeti verziója már 2022-ben megjelent. Az előzetes is megtekinthető, de a műfaj rajongói már el is érik a kínálatban.

A gyilkos klub cím onnan ered, hogy a történet szerint a diákcsoport egy jelmezes csínytevése elég rosszul sül el, a tizenévesek véletlenül gyilkosságot követnek el.

horror
Forrás: Netflix

Miután beleegyeznek a némasági fogadalomba, a nyolcakon rajta üt egy rejtélyes gyilkos-bohóc, aki lemásolja a tetteiket, miközben egyenként célba veszik őket.

A kétségbeesett fiatalokban felmerül a gondolat, hogy talán valaki közülük lehet a gyilkos, mivel a ruháikat is lemásolja az elkövető. Ha ez nem lenne elég, a vérszomjas bohóc bejegyzéseket kezd megosztani a csapattal, megígérve, hogy egyenként meggyilkolja őket, mert mindannyian megérdemlik, hogy meghaljanak azért, amit tettek.

A könyvklub témájához illeszkedő további csavar az, hogy a gyilkos beígér egy, a halálukat dokumentáló regényt is róluk. A spanyol slasherben a tinédzsereknek így nemcsak az életüket kell megmenteniük, hanem kitalálni, melyikük is lehet a hunyó. És persze, mindenki gyanússá válik.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Netlfix