Barion Pixel Honey Boo Boo gyászol, elhunyt a 29 éves nővére – Coloré

Honey Boo Boo gyászol, elhunyt a 29 éves nővére

2023. 12. 11.

Alana Thompson, vagy ismertebb nevén Honey Boo Boo szomorú hírt osztott meg, búcsúznia kellett a nővérétől.

Tragédia történt a Honey Boo Boo családjában. A hazánkban Honey Boo Boo színre lép éven ismert valóságshow sztárja, Alana Thompson a napokban vesztette el 29 éves rákbeteg testévérét.

Honey Boo Boo
Amikor még minden rendben volt Honey Boo Boo családjában (2013-ban) / Kép forrása: Kris Connor / Contributor / Getty Images

Szomorú hírt osztott meg Honey Boo Boo

Nem volt ismeretlen a valóságshowsztár testvére, Anna „Chickadee” Cardwell betegsége, hiszen már idén januárjában kiderült, hogy négyes stádiumú rákban szenved. A család az aggasztó diagnózis ellenére bizakodó volt, hinni akartak a csodában, hogy Anna legyőzheti a gyilkos kórt. A család egy megható poszttal és képpel búcsúzott tőle az instán.

A posztjában így búcsúzik nővérétől, aki szombaton, 29 éves korában örökre lehunyta a szemeit:

Tegnap este mindannyian szeretettel vettük körül Annát, és tudattuk vele, ha mennie kell, menjen. Sajnos este 23 óra körül vett Anna utoljára levegőt. Nagy fájdalmai voltak tegnap este, de családjaként tudjuk, hogy békében nyugszik már.

Az egész család megszenvedte Anna betegségét, különösen két kislányát: Elizabeth 2012-ben, Kylee Madison pedig 2015-ben született.

Jessica is búcsúzott

Alana Thompson másik testvére, Jessica „Chubbs” Shannon hasonló fotóval és ezzel az üzenettel búcsúzott testvérétől

Nehéz belegondolni, hogy a nővérem elment, olyan fiatal volt, és szép jövő előtt állt. Mindig velünk lesz és már most hiányzik!! Uram tartsd meg imáidban a családunkat és a két édes babáját!! Anna szeretlek, és tudom, hogy Elizabethet és Kylee-t kaptuk érted, vigyázni fogunk rájuk.

Imára buzdította a rajongókat Mama June

Korábban úgy tűnt, hogy a kemoterápia eredményes és biztató jelei is voltak a gyógyulásnak, azonban múlt pénteken már sejteni lehetett, hogy nagy a baj. Anna és Alana anyja, Mama June közösségi oldalán arra biztatta a rajongókat, hogy kulcsolják imára a kezüket és imádkozzanak a családért, akik most nagy nehézséggel küzdenek.

Nyitókép forrása: Slaven Vlasic / Contributor / Getty Images