Barion Pixel Hologramként tér vissza a Király – Coloré

Hologramként tér vissza a Király

2024. 01. 04.

Az összeesküvés-elméletek szerint Elvis, a Király még él. Vagy legalábbis nem akkor halt meg, amikor mindenki azt gondolta. Ám most mindenképp visszatér.

Elvis Presley, a rock ’n’ roll királya meghódította az egész világot. Sármja és hangja a mai fiatalok körében is ismert lehet, és most arra is esélyt kapunk, hogy újból láthassuk, hallhassuk a színpadon.

Az AI segítsége van velünk

Nem tudjuk még pontosan, hogy meddig merészkedhetünk a mesterséges intelligenciával karöltve, de az biztos, hogy még csak most kezdjük felismerni a lehetőségeket.

Egy londoni cég, a Layered Reality, a legújabb előadástechnikára szakosodott, és feltett szándékuk, hogy olyan élményekhez juttassanak, amelyek feledhetetlenné válnak.

A Király
Elvis régen is megőrítette a rajongókat, hologramként is meg fogja tenni? / Kép forrása: Hulton Archive / Stringer / Getty Images

Elvis Evolution

Az Elvis Evolution elnevezésű show a világ legnagyobb színpadi és televíziós sztárját, Elvis Presleyt ünnepli. A műsor után after party várja a vendégeket. A koncert lénye nem más, hogy azokhoz is eljusson Elvis hangja, dala, akik nem látták és nem ismerték. Azaz az új generáció számára is élő koncertet nekik a Király. Múlt és jelen, valóság és fantázia mosódik össze ebben a fantasztikus showban. Az életnagyságú, hologramként megjelenő Elvis hangjával és mozgásával varázsolja el a londoni közönséget.

A Layered Reality alapítója, vezérigazgatója elmondta:

Az Elvis Evolution a következő generációs tisztelgés a zenei legenda, Elvis Presley előtt. Elvis fenntartja a szupersztár státuszt világszerte, és az emberek szerte a világon többé nem akarnak ott ülni, és passzívan szórakozni, hanem részesei akarnak lenni ennek…. Az emberek beléphetnek Elvis világába, az ő cipőjében járhatnak, és ünnepelhetik rendkívüli zenei örökségét.

Hol lesz látható a Király?

A pontos londoni helyszín még nem ismert, de azt már lehet tudni, hogy a koncert utáni after party egy Elvis témájú étteremben lesz, ahol a szórakoztatás és a finom ételek sem maradnak el.

London után a show látható lesz Las Vegasban, Berlinben és Tokióban is.

Nyitókép forrása: Bettmann / Contributor / Getty Images