Barion Pixel Hihetetlen dologra szánta rá magát Harry herceg – Coloré

Hihetetlen dologra szánta rá magát Harry herceg

2021. 07. 20.

Harry herceg úgy néz ki egy percig sem hajlandó szürke egérként élni az életét.

A lassan történelmi Oprah-interjúja után, ugyanis nagy elhatározásra szánta rá magát, amivel már most sikerült felkeltenie a világ figyelmét.

Diana's 60th Birthday
Forrás: northfoto.com

Harry herceg úgy döntött könyvet fog írni, méghozzá nem is akármilyet! A mű – vagyis emlékirat – a herceg állítása szerint egy őszinte és átfogó bemutatást fog nyújtani a gyerekkoráról és a felnőtté válásáról. Szó lesz benne az anyja, Diana hercegné elvesztéséről, a sikereiről és természetesen azokról a dolgokról, amit sem az emberek, sem pedig az internet nem fognak elfelejteni.

De, ha ez nem lenne elég az Afganisztánban töltött idejéről is lesz egy fejezet, nem utolsó sorban pedig a férjjé és apává válásáról is.

Ezt nem a hercegként írom, akinek születtem, hanem mint az ember, akivé váltam.”

Állt a Penguin Random House kiadó hétfői közleményében, amiben a herceg azt is elárulta, hogy az írása 2022-ben jelenik meg. Ezzel Harry csatlakozik feleségéhez, aki még 2018-ben írt egy szakácskönyvet jótékonysági céllal, pár hónapja pedig első saját gyermekkönyve is kiadásra került, amelyet férje és a kisfia kapcsolata inspirált.

A herceg kapcsolata egyébként az elmúlt években nagyon megromlott a családjával. Többen is úgy vélik a királyi családból, hogy ezekkel a lépéseivel akar borsot törni az orruk alá, valamint megmutatni, hogy már nincs hatalmuk felette.

Forrás: hollywoodreporter.com