A 40 éves Henry Cavill kéz a kézben mutatkozott szerelmével

2023. 01. 28.

Henry Cavill lassan két éve, hogy hivatalosan is foglalt.

Henry Cavill magánélete sokái csukott könyv volt, ugyanis semmit sem lehetett tudni róla, akárcsak arról, hogy kivel és mióta randizik, vagy éppen randizik-e, hiszen még lesifotók sem készültek soha ezekről. Összesen két ismertebb barátnőjéről tudott a nyilvánosság, akik Kaley Cuoco és Gina Carano voltak. Ám utóbbival való szakítását követően semmit sem lehetett tudni arról, hogyan alakul épp a szerelmi élete.

Henry Cavill
Forrás: Northfoto

Másfél éve – pontosabban 2021 áprilisában árulta el a rajongóinak, hogy beleszeretett a gyönyörű Natalie Viscusoba, aki a Legendary Entertainment Los Angeles-i vezetője. Azóta pedig több képet is megosztott Natalie-ról, aki hozzá hasonlóan szintén nagy kutyabarát, így nemcsak a filmek, hanem az állatok iránti szeretet is közös pont lett. A jelek szerint nem egyszerűen jó, hanem harmonikus és boldog kapcsolatban élnek, ezért sem lepődnénk meg, ha Henry Cavill közel 40 évesen végre elszánná magát a házasságra.

Henry Cavill
Forrás: Northfoto

A minap Bevery Hills-ben kapták őket lencsevégre, miközben az egyik kedvenc éttermükben, a Mr Chow-ban vacsoráztak. A képek tanúsága szerint 2 év után is nagyon szeretnek időt tölteni egymással, és bár nagy figyelem veszi őket körül, Henry Cavill nagyon boldog, hogy nem egy hírességben találta meg az igazit.

Henry Cavill-nek egyébként 2022 nem volt a legszerencsésebb éve, ugyanis elhagyta a Vaják sorozatát az Acélember folytatása miatt, ám pár héttel később a készítők visszamondták a felkérést. De, ha ez nem lett volna elég, James Bond szerepét sem ő fogja megkapni bennfentesek szerint.

Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto