Barion Pixel Harry herceg végre elárulta, miért hagyták el Angliát a feleségével – Coloré

Harry herceg végre elárulta, miért hagyták el Angliát a feleségével

2021. 03. 02.

Napok választanak el minket Oprah Winfrey egyik legjobban várt interjújától, amely során Harry herceg és Meghan Markle fog végre kitárulkozni.

Képernyőfotó 2021 03 02 12.35.31
Borítókép forrása: YouTube

A hercegi pár még tavaly januárban mondott le királyi titulusáról, amely az egész világot megdöbbentette. Akkor mindenki azt találgatta, hogy mi állhatott döntésük hátterében, amire egészen eddig soha nem adtak választ. Mindössze csak találgatni lehetett.

Azóta a pár Amerikában telepedett le és állításuk szerint nyugodt és békés életük van, amelyet a királyi palotától való távolságnak köszönhetnek. A kiegyensúlyozottságra és a járványra való tekintettel nem adtak interjút, ám a világ legnépszerűbb és legsikeresebb műsorvezetőjével, Oprah Winfrey-vel kivételt tettek. A televíziós nagyasszony ugyanis egy nagyon mély és őszinte beszélgetésben faggatta ki a párt, akik végre elárulták azt, amire mindenki kíváncsi már egy éve:

„Megkönnyebbült és boldog vagyok, hogy itt ülök és veled beszélgetek a feleségem mellett. Nem tudom elképzelni, milyen lehetett édesanyámnak egyedül végig csinálni ezt évekkel ezelőtt, mert nekünk hihetetlenül nehéz volt, de legalább itt voltunk egymásnak.”

https://www.instagram.com/p/CL2yPCzpTux/

Harry herceg attól félt, hogy felesége is édesanyja, Diana hercegné sorsára jut, aki Párizsban vesztette életét a paparazzok elől menekülve. Állítása szerint már élni sem hagyták a feleségét és úgy érezte a védelme és közös családjuk érdekében mindenre hajlandó lenne.

A teljes interjú március 7-én kerül adásba a CBS csatornáján.

Forrás: Dailymail.com