Barion Pixel Magyarországon is látható lesz Harry herceg nagyinterjúja – Coloré

Magyarországon is látható lesz Harry herceg nagyinterjúja

2023. 04. 12.

Magyarországon is bemutatják azt a nagyinterjút, amiben Harry herceg olyan, a brit királyi családit érintő kérdéseket feszeget, melyekre az egész világ kíváncsi volt.

Az ITV idén januárban készített egy hosszabb beszélgetést Harry herceggel. A riporter, Tom Bradby régóta jó kapcsolatot ápol a királyi családdal, és a jó viszony megmaradt Harryvel, annak ellenére is, hogy a herceg elhatárolódott a családjától. 2016-ban már beszélgetett egymással a két fél, ám akkoriban a herceg még teljes mértékben kiállt a családja mellett. Amikor 2019-ben Harry és felesége, Meghan Afrikába mentek, Tom Bradby velük tartott, így vélhetően már az interjú előtt is jóval többet tudott a királyi család titkairól, mint bárki más.

Harry herceg – Az interjú

A 72 perces beszélgetés alatt szóba kerül Diana hercegnő halála, és az is, hogy Harry miért akart végigmenni abban az alagútban, ahol édesanyját a baleset érte. Beszél gyermekkori rémképeiről, és arról is, hogy kit tart felelősnek a végzetes eset miatt. A riporter rákérdez arra, hogy miért alakult ki a feszült helyzet közte és a családja között, és természetesen megemlítik a Tartalék című, nemrégiben kiadott életrajzi könyvét is. Nem marad ki a beszélgetésből Vilmos herceg sem, ahogy az sem, hogy a médiának milyen szerepe van abban, hogy a testvérek kapcsolata megromolhatott.

Az interjú a Fem3 tévécsatornán látható április 13-án, csütörtökön este 8 órától.

Forrás: Evening Standard.

Nyitókép forrása: Tv2 Sajtó