Barion Pixel Halle Berry meztelenül borozik és magasról tesz a kommentelőkre – Coloré

Halle Berry meztelenül borozik és magasról tesz a kommentelőkre

2023. 04. 13.

Egyértelmű: az Oscar-díjas színésznő 56 évesen is remekül érzi magát a bőrében, és nyilvánosan is gyakorolja az önszeretet művészetét. Hogy ki mit gondol erről, az nem érdekli.

Felkavarta a húsvéti nyugalmat Halle Berry, amikor hétvégén megosztotta meztelen fotóját a Twitteren. A fotón az Oscar-díjas színésznő egy kovácsoltvas kerítésnek támaszkodva, egy erkélyen borozik meztelenül, mindezt az „azt csinálok, amit akarok” szöveg kíséri. A képen lényegében minden adott volt ahhoz, hogy követői és az internet népe azonnal reagálni kezdjen rá, és persze, ahogy az lenni szokott, a magamutogató posztoló kapott hideget és meleget is.

„Gondolj bele, az 50-es éveidben jársz, a menopauza közepén, és még mindig meztelen képeket posztolsz magadról, ahelyett, hogy az unokáiddal töltenéd az időt. Manapság már nem dívik méltósággal megöregedni” – írta egy kommentelő azóta már törölt hozzászólásában. Berry válaszolt is neki, ám ahelyett, hogy visszatámadott volna, ezt írta: „Tudtátok, hogy a garnélarákok szíve a fejükben található?”

A legtöbb kommentelő, köztük híresseégek, persze kedvesen vagy viccesen a csodálatát fejezte ki, és a színésznő néhány bájos mémmel viszonozta a bókokat. „YES!!!!”, írta például az énekes Kelly Rowland.

Hogy az 56 éves Halle Berry nem foglalkozik a kommentelők véleményével, az már korábban is kiderült. Múlt hónapban két fürdőszobai tükörszelfit tett közzé Instagramján. Jól láthatóan épp csak kilépett a zuhany alól, mielőtt kattintott párat a telefonjával. „Hétközepi önszeretet” – írta a kép alá.

„Mindannyian megöregszünk. A bőrünk ráncosodik, változik a kinézetünk. Látom, hogy az arcom és a testem megváltozik, de soha nem tettem fel mindent erre a lapra – nyiltakozta Berry korábban az AARP-nek. – Mindig is tudtam, hogy a szépség mélyebbről jön, mint a test, amiben élünk.”

Forrás: Elle, USA Today
Nyitókép: Lionel Hahn/Getty Images