Barion Pixel Az anya meggyilkolásáért elítélt Gypsy Rose Blanchard a Stranger Things sztárját kérné fel életrajzi filmjéhez – Coloré

Az anya meggyilkolásáért elítélt Gypsy Rose Blanchard a Stranger Things sztárját kérné fel életrajzi filmjéhez

2024. 01. 10.

Amerikában nagy port kavart Gypsy Rose Blanchard története, akit anyja megbetegített, amit véres bosszú követett.

Gypsy Rose Blanchard történetét már feldolgozták egy zseniális mini szériában, A tett címmel, melyben Patricia Arquette és Joey King voltak a főszereplők. Utóbbi, a Csókfülke sztárja alakította Gypsy Rose-t, akit az anyja, Dee Dee egészen 16 éves koráig szinte kisbabaként kezelt, mentálisan teljesen behálózta, elhitette vele, hogy nem képes járni és rengeteg gyógyszert kell szednie, mert halálos beteg. Gypsy Rose Blanchard azonban a kamaszkorhoz érve szerelmes lett és eszmélt, végül megölte anyját, amiért el is ítélték – a 32 éves nő most szabadult. Szabadulása után elég gyorsan az internet sztárja lett, rengetegen követik és érdeklődnek pontos története iránt.

Gypsy Rose Blanchard
Forrás: Getty Images

Habár az említett sorozaton kívül készült más adaptáció és dokumentumfilm is az életükről, Gypsy úgy gondolja, még csak most jöhet a java. Egy nagyszabású projekthez pedig nem mást képzel el, hogy eljátssza őt, mint Millie Bobby Brown.

Gypsy Rose Blanchard sorra adja az interjúkat, az egyik során mesélt arról, hogy nem akarja megnézni a HULU említett A tett (The act) című showját, mert egyelőre nem élné újra át a borzalmakat.

Joey King, mint Gypsy Rose Blanchard
Forrás: imdb

Biztos vagyok benne, hogy Joey King elképesztő munkát végzett, amikor eljátszott engem. Valójában hallottam egy hangfelvételt, amin ő beszél, mint én, és azt hiszem, kitűnően ráérzett… Vicces, mert mindig is azt akartam, hogy Millie Bobby Brown játsszon engem. Azt hiszem, jó lenne, ha elvállalná.

Forrás: Business Insider
Borítókép forrása: Jamie McCarthy/Getty Images, Isa Foltin/Getty Images