Barion Pixel Gyászol Jon Bon Jovi – ,,Nagyon fog hiányozni” – Coloré

Gyászol Jon Bon Jovi – ,,Nagyon fog hiányozni”

2024. 07. 10.

Gyászol Jon Bon Jovi, hiszen elhunyt a számára legkedvesebb, az édesanyja.

Jon Bon Jovi bejelentette, hogy édesanyja, Carol Bongiovi 2024. július 9-én elhunyt. A hölgy mindössze három nappal a nyolcvannegyedik születésnapja előtt aludt el örökre. Halála után fia, Jon Bon Jovi közleményben tudatta rajongóit a történtekről:

Édesanyánk egy olyan erő volt, amivel számolni kellett, szellem és a ,,can do” hozzáállása formálta a családunkat. Nagyon fog hiányozni.

Carol a hivatalos Bon Jovi rajongói csoport alapítója volt, valamint amerikai tengerészgyalogos veterán.

Jon Bon Jovi családja

A zenész bár most szomorú pillanatokat él át, idén hivatalosan is após lett belőle, amikor is fia, Jake feleségül vette a Stranger Things sztárját, Millie Bobby Brownt.

Úgy tudni, hogy az esküvőt május közepén tartották egy hétvégén. A romantikus, visszafogott eseményt teljes titokban tartották, nem így eljegyzésüket, amiről 2023. áprilisában adtak hírt Instagram-oldalukon.

Jon Bon Jovi az édesanyját gyászolja / Kép forrása: Marc Serota / Getty Images
Jon Bon Jovi az édesanyját gyászolja / Kép forrása: Marc Serota / Getty Images

Azt már év elején lehetett tudni, hogy az újdonsült após bár nem szeretné elvinni a showt, örömmel énekel fia esküvőjén. A szervezést főként az ifjú pár intézte, akik nagyon izgatottak voltak a nagy nap miatt, éppen úgy, ahogy az örömapa, Jon Bon Jovi is.

Forrás: Just Jared.

Nyitókép forrása: Getty Images

0 /eletmod/sztarok/gyaszol-jon-bon-jovi/