Barion Pixel A Stranger Things 26 éves sztárja, Grace Van Dien abbahagyta a filmes projekteket, mégpedig szörnyű ok miatt – Coloré

A Stranger Things 26 éves sztárja, Grace Van Dien abbahagyta a filmes projekteket, mégpedig szörnyű ok miatt

2023. 03. 11.

Grace Van Dien karrierje szépen ívelt felfelé, ugyanis egy tucat filmes produkcióban kapott helyet. Ám elege lett és most már csak a streamelésben teljesedik ki.

A 26 éves Grace Van Dien olyan sorozatokban szerepelt, mint a Stranger Things, a Greenhouse Akadémia, a The Village vagy épp a The Bad Twin című thriller, összesen közel 30 projektben láthattuk.

A producerek egyre csak ajánlatokkal bombázták, ő mégis maga mögött hagyta a filmes szakmát és egy ideje csak a Twich-nek szenteli idejét, valamint energiáit. Ez az úgy nevezett streamelés, ami nem azonos a streaming szolgáltatással. Grace és a többi streamelő tulajdonképpen saját videós tartalmakat készít, úgy mint a YouTuberek.

A Twitch-en bárki bármit streamelhet, a főzőműsoroktól a festményeken és audiotartalom-készítésen át a zenelejátszásig. Ez egy nagyszerű módja a tudás megosztásának, a szórakoztatásnak, a rajongó szerzésnek, a közösséggel való kapcsolatfelvételnek, illetve a pénzszerzésnek.

Stranger Things
Forrás: Northfoto

Valójában az elmúlt két és fél hétben négy filmet utasítottam vissza. Tapasztaltam, hogy néhányan fel vannak háborodva rám amiatt, hogy visszautasítottam a színészi projekteket, de a helyzet az, hogy az elmúlt néhány projektben, amin dolgoztam, nem épp a legjobb tapasztalatokat gyűjtöttem be. Az egyik utolsó filmnél, amit csináltam, az egyik producer megkért, hogy… hmm, felbérelt egy lányt, akivel lefeküdt, majd megkért, hogy feküdjek le velük hármasban. Szóval ez volt a főnököm. Nemet mondtam és csak sírtam tudtam…

– osztotta meg megrázó élményét Grace.

Grace Van Dien
Forrás: Netlfix

Grace Van Dien egyelőre biztos nem fog színészkedni, mert ahogy mondja, a streamelés során megválogathatja, kikkel és hogyan dolgozik, mit tart fontosnak, értékesnek, mit akar a világnak elmondani. És ha valaki azt gondolja, hogy a gép előtt ülni káros, azoknak üzeni, hogy sokkal károsabb, mikor idősebb férfiak szexuálisan vissza akarnak élni a hatalmukkal.

Forrás: Just Jared
Borítókép forrása: Netflix