Barion Pixel Gisele Bündchennek öngyilkos gondolatai támadtak a modellkedéssel járó stressztől – Coloré

Gisele Bündchennek öngyilkos gondolatai támadtak a modellkedéssel járó stressztől

2023. 09. 25.

Gisele Bündchen elárulta, hogy hiába tűnik tökéletesnek a szupermodell karrierje, ez az élet annyi stresszt okozott neki, hogy szinte alig tudta elviselni, és öngyilkos gondolatai is voltak.

Öngyilkosságon gondolkodott

Gisele Bündchen egy televíziós interjúban mesélt a modellkedés nehézségeiről, amelyet vasárnap sugároztak, a tapasztalatait „alagutakban” tartózkodáshoz hasonlította.

Nem kaptam levegőt. Aztán elkezdtem stúdiózni, és úgy éreztem, megfulladtam. A 9. emeleten laktam, és fel kellett mennem a lépcsőn, mert féltem, hogy a liftben ragadok, és hiperventillálni fogok

– mesélte Gisele Bündchen.

Majd így jellemezte az életét:

Tudod, amikor még akkor sem kapsz levegőt, ha nyitva vannak az ablakok, úgy érzed: „Nem akarok így élni”, tudod, mire gondolok?

Lee Cowan műsorvezető rákérdezett, hogy gondolkodott-e az öngyilkosságon, hogy kiugorjon az ablakon.

Igen. Egy pillanatra

– válaszolta Bündchen.

Gisele Bündchen
Kép forrása: Cindy Ord/MG23 / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

Hozzátette, hogy kintről nézve mindenki azt hitte, hogy tökéletes az élete és mindene megvan. Ő viszont „Mocha Frappuccinot ivott reggelire három cigarettával, és este egy üveg bort is megivott, hogy megnyugodjon a sok kávétól”. Nem aludt, csak utazott és dolgozott, és nem bírta tovább az idegrendszere.

Ehhez pedig még hozzájött, hogy magánéleti gondjai is voltak, szakított a párjával, Tom Bradyvel. Gisele Bündchen és a futballista 2022 októberében közösen jelentették be, hogy 13 év házasság után elválnak, mindketten hangsúlyozták, hogy a közös gyerekeik közös nevelése a prioritásuk. Bündchen és két gyermekük azóta Miamiban telepedett le, ahol azt mondta, hogy visszamentek az állami iskolákba, új hobbikba kezdtek, és jól fejlődnek.

Gisele Bündchen
Gisele Bündchen és Tom Brady / Kép forrása: Theo Wargo / Staff / WireImage / Getty Images

Kicsoda Gisele Bündchen?

Gisele Caroline Nonnenmacher Bündchen brazil származású modell. 1993-ban, 13 évesen húgaival modelltanfolyamra kezdett járni. Az oktató a következő évben São Paulóba vitte, hogy néhány ügynök megnézhesse őt és még néhány másik lányt. Ki is választották az Elit Look of The Year versenyre, ahol a második helyezést érte el, majd a világversenyen negyedik lett.

16 évesen New Yorkba költözött, hogy elindítsa modellkarrierjét. 1999-ben már Vogue címlapján tündökölt. A neve arról lett ismert, hogy visszahozta a divatvilágba a szexi megjelenésű modellek korszakát a ‘heroin chic’ megjelenés helyett. Szerepelt az Elle, az Allure, az Arena, a GQ, a Marie Claire és az Exquire magazinokban, valamint a Time (magazin), a Vanity Fair, a Forbes magazin, a Newsweek és a Veja címlapján. Olyan márkák reklámkampányának arca volt, mint a Christian Dior, Givenchy, Lanvin, Louis Vuitton vagy a Victoria’s Secret. 2006 és 2009 között a Forbes magazin a világ legjobban kereső szupermodelljének nevezte.

Forrás: CNN, Wikipédia

Borítókép forrása: WWD / Contributor /Penske Media / Getty Images