Barion Pixel Friss képek az 5 éves Lajos hercegről – Coloré

Friss képek az 5 éves Lajos hercegről

2023. 04. 23.

Lajos herceg április 23-án ünnepli a születésnapját, és ennek alkalmával új képekkel kápráztatott el bennünket a brit királyi család.

Lajos herceg 2018. április 23-án érkezett a brit királyi családba Katalin és Vilmos harmadik gyermekeként. A hercegi pár mindig megoszt képeket a gyermekeik születésnapjáról. Így volt ez legkisebb gyermekük harmadik évfordulóján is, amikor is Lajos herceg éppen megkezdte az óvodát, tavaly pedig olyan felvételeket láthattunk, amikor a kisfiú a család tengerparti birtokán játszik.

Az ötéves Lajos herceg

Sokszor Katalin hercegnő fotóit teszi ki a királyi család, ám az Instagramon látható képeket idén Millie Pilkington készítette a hónap elején. A fotókon láthatjuk, amint a kis Lajos jókedvűen ül egy talicskában és az édesanyjával játszik.

A kis hercegnek ez az első születésnapja dédnagymamája, II. Erzsébet nélkül. Az egykori királynő két nappal ezelőtt, április 21-én ünnepelte volna 97. születésnapját. Ennek alkalmából egy tavalyi képet láthattunk, amin Erzsébet a kisebb unokáival és dédunokáival látható.

Bár a kisfiú ötéves lett, arról egyelőre nincsenek információk, hogy ott lesz-e nagyapja, Károly májusi eleji koronázásán, ám az tudható, hogy testvérei, György és Sarolta mindenképpen megjelennek, hiszen nekik is lesz szerepük a ceremónián.

Forrás: People

Nyitókép forrása: Getty Images