Barion Pixel Farm VIP friss – Laky Zsuzsit elrabolták, ahogyan a szerszámokat is, Szabyest pedig a rátartiságával borzolja a kedélyeket – Coloré

Farm VIP friss – Laky Zsuzsit elrabolták, ahogyan a szerszámokat is, Szabyest pedig a rátartiságával borzolja a kedélyeket

2023. 12. 12.

Senki sem ígérte, hogy könnyű lesz a városi nyüzsgéstől és kényelemtől elszakadva egy farmra költözni, ahol ráadásul csapatban kell dolgozni, gondolkodni még akkor is, ha egészen máshogy vélekednek bizonyos helyzetekben. A Farm VIP feladja a leckét a sztároknak.

Szabad a rablás a Farm VIP-ben!

A sárgáknál jobban teljesítő piros csapat megkapta azt az előnyt, amely egyben a másik fél nehezítése is volt: egy embert áthívhattak magukhoz. A taktika azt kívánja meg, hogy minél ügyesebb és hasznosabb taggal bővüljenek ideiglenesen a pirosok, ezért arra a döntésre jutottak, hogy Laky Zsuzsit hívják át magukhoz.

Farm Vip
A sárgák Laky Zsuzsit szerezték meg maguknak / Kép forrása: TV2

A döntésben szerepe volt annak, hogy Laky Zsuzsi igen ügyes kezű és bizonyára ezzel segítheti a pirosok munkáját.

Az ellentétek egymásnak feszültek

Mindenkinek megvan a maga erőssége és Szabyest úgy gondolja, hogy az állatokkal tud kiteljesíteni. Éppen ezért, amikor arra kérték, hogy segítsen két társának a csiszolásban, akkor nemes egyszerűséggel nemet mondott.

Lakatos Leventénél kiütötte a biztosítékot ez a határozott kijelentés és hangosan ki is nyilatkoztatta a véleményét.

Szabyest csak jól szeretné érezni magát még a farmon is, de vajon mindez mehet a csapatszellem és munka rovására? Hagyni fogják a többiek?

Hűha, úgy tűnik, hogy Szabyest egy betöretlen csikó. Minél inkább szeretnék irányítani, ő annál inkább ellenáll. Meddig fog éleződni a feszültség Szabyest és a többiek között?

Farm Vip
Egyik csapat vitte, a másik visszalpota a szerszámokat / Kép forrása: TV2

Szerszámok és eszközök jönnek és mennek

A farmon elvégzendő feladatokat kell teljesíteni. Minden rutin és gyakorlat nélkül alapjában véve nehéz feladat ez a városi élethez szokottaknak, de megfelelő szerszámok nélkül lehetetlen.

A két csapat kötelező helycseréje annyira felborította a történéseket, hogy a piros csapat nem is látott tovább. Ezt a sárgák annyira jól kihasználták, hogy nem felejtették magukkal vinni sem az élelmiszerkészletüket, sem pedig a szerszámaikat. A piros társaság hamar szembesült a ténnyel: alig maradt valamijük. Nem volt más választás: visszalopták.

Ez volt az a szösszenet, amely összeugrasztotta a két csapat szószólóit.

A csapatok más morált képviselnek és persze ellenfelei is egymásnak. Vajon ki fog simulni ez a konfliktus a Farm VIP tagjai között vagy ezután jön csak a haddelhadd?

Nyitókép forrása: TV2