Barion Pixel Non-stop dráma a TV2 Farm VIP tanyája táján: taktika, párbaj és könnyek minden mennyiségben – Coloré

Non-stop dráma a TV2 Farm VIP tanyája táján: taktika, párbaj és könnyek minden mennyiségben

2023. 12. 01.

A tanyasi élet sosem a lazálásról szól. Mindig van teendő, de ha még az emberi viselkedéssel, cselekedetekkel is fűszerezve van, az kiszámíthatatlanná teszi. Ezt tapasztalják meg a FarmVIP sztárjai is.

Szinte minden percre jut egy „dallasnyi” dráma a TV2 sikerműsorában. A Farm VIP nem csak a benne szereplő hírességeknek testi-lelki megpróbáltatás, hanem a nézőknek is.

A FarmVIP nem luxusszálloda

Polgár Tünde nem az a feladós fajta és esze ágában sem volt meghátrálni, egy ponton az üzletasszony fejében is megfogalmazódott a feladás. Kezdetben ő is nehezen viselte a puritán körülményeket, de aztán összeszedte magát és szeretett volna bizonyítani magának és a csapatának is; luxus élet ide vagy oda, ugyanaz a miskolci lány marad legbelül.

Farmvip
Rippel Ferenc, a piros csapat kapitánya kemény harcosokkal akar a sárgák ellen küzdeni / Kép forrása: TV2

Dráma a párbajon

Habár Paprika Dorinát nevezték meg a leggyengébb láncszemnek és neki kellett Polgár Tündével megvívnia a csatát a maradásért, a játékostársai tudatták vele, hogy hogy a csapat érdeke az lenne, ha ő esne ki. Természetesen nem esett jól neki mindez.

Rippel Ferenc, a pirosok csapatkapitánya határozottan megmondta:

„Ha Dorina most megmutatja, hogy ő igenis tudja ezt, és ezt az erőt ő képviseli, akkor itt a helye velünk.”

Ezek a szavakat bátorításként kapta a fiatal lány, ám megtört:

„Ha meg is mutatnám és meg is csinálnám, megküzdenék, akkor sem hiszem, hogy maradnék. -mondta könnyek között Dorina

– Miért? – kérdezte Demcsák Zsuzsa.

– Azért nem, én őszintén elmondom, nem hisznek bennem.”

A párbaj azonban váratlan fordulatot hozott. Dorina tényleg összeszedte magát és megnyerte a párbajt. Vagy mégis Tünde adta volna fel?

Farmvip
Bölcs gondolatokat hagyott maga mögött Polgár Tünde / Kép forrása: TV2

Farm VIP: dráma vagy dráma?

Polgár Tünde könnyekkel küszködve búcsúzott a csapattól, a játéktól. Mégis neki kellett távoznia a játékból. Ha csak egy dolgot tanulnak a tanyasi élet során a társai, az Tünde bölcselete legyen: oldják meg a konfliktusokat szemtől szemben.

„A világon a legfontosabb a tisztelet, a becsület és a család nem a csapat” – tette hozzá végszóként a sztár.

Ezekkel a sorokkal búcsúzott társaitól. Csordultak a könnyek; nem csak a kieső versenyző érzékenyült el a nagy lelki nyomás miatt, hanem a csapattársai, sőt még a reality műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa is itatta az egereket.

Önismereti tréning

Ahogy korábban olvashattuk, Kótai Mihály bokszoló a feladás mellett döntött. Kemény fizikum ide, határozott jellem oda, a híresség hiába vette lazábban a játékot, egyszerűen nem tudott a családja hiányával mit kezdeni. Ez a játék arra is lehetőséget adott, hogy nyíltan ki tudja mondani a sportoló: nem csapatjátékos.

@tbs_444

Kótai Misi elhagyja a Farm VIP-t? Forrás:Tv2 4.évad 8.rész@TBS44

♬ eredeti hang – TBS44

Nyitókép forrása: TV2