Barion Pixel Ezért nem láthatjuk majd Harry herceget és Meghan hercegnét A koronában – Coloré

Ezért nem láthatjuk majd Harry herceget és Meghan hercegnét A koronában

2021. 03. 09.

A korona című sorozat kétségkívül az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb Netflixes széria, amely valaha készült.

Képernyőfotó 2021 03 09 9.28.36
Borítókép forrása: YouTube

A sorozat – bár tartalmaz fiktív történeteket – elképesztően pontosan és élethűen mutatja be a királyi család életének fontos szakaszait. Többek között Erzsébet és Fülöp házassága, Károly, Kamilla és Diana szerelmi háromszöge és sok más fontos királyi családtag kerül bemutatásra, amelynek köszönhetően az átlag emberek számára is érthetőek lettek bizonyos lépések és történések.

Talán ezért vetette fel több rajongó, hogy milyen jó lenne Meghan és Harry kapcsolatát, illetve a már most híressé vált Oprah interjút is egy ilyen szemszögből elmesélni a nézők számára. Nos, sajnos a széria írója egyértelművé tette, hogy ez nem fog megtörténni a következő 20 évben, vagyis jelenlegi állás szerint soha.

A korona alkotója, Peter Morgan a THR-nek adott tavalyi interjújában elmondta, hogy van egy „20 éves szabálya”, ami azt jelenti, hogy csak olyan esemény kap helyet a szériában, amely legalább 20 évvel ezelőtt történt.

„Meghan és Harry még csak az útjuk közepén járnak, és nem tudni mi fog velük történni, hogyan ér majd véget a történetük. Sokkal kényelmesebb vagyok olyan dolgokról írni, amelyek legalább 20 évvel ezelőtt történtek. Ez ugyanis elegendő idő és elegendő távolság ahhoz, hogy valamit valóban megértsünk, megismerjük a szerepét, megértsük a helyzetét és megértsük a relevanciáját”

Az író hozzátette, hogy ahhoz, hogy valódi képet kapjunk majd a hercegi párról, ahhoz több szálon kell majd futnia a történetnek és több ember nézőpontját is látnunk kell.

Korábban egyébként már bejelentették, hogy A korona a 6. évaddal fog véget érni, méghozzá a 2000-es években.

0 /eletmod/sztarok/ezert-nem-lathatjuk-majd-harry-herceget-es-meghan-hercegnet-a-koronaban/