Ezek a sztárok mindent megtesznek, hogy kedvenc csapatuk meccsén ott legyenek

2021. 04. 13.

A hírességek épp úgy szeretnek szurkolni és élvezni egy-egy mérkőzést, mint bármelyik sportimádó ember.

A celebritások élete sokban eltér egy átlagemberétől, de a munkájukhoz kapcsolódó elfoglaltságokon túl, végső soron ők is csak emberek, akik hasonló problémákkal küzdenek, mint mi, vagy épp hasonló hobbiknak áldoznak, mint a rajongók.

sztarok sport
Forrás: northfoto.com

A sport szeretete minden kontinensen jelen van, és a meccsek, mérkőzések okozta adrenalin löketet bizony az ismert emberek is időről időre át akarják élni. A sportkedvelő színészek, énekesek között vannak olyanok is, akik egyetlen meccset sem hagynának ki, amikor kedvenc csapatuk van a pályán. Némelyikükről nem is gondolnánk, mekkora sportrajongók!

Jessica Alba és Gabrielle Union nemcsak jó barátnők, hanem kosárlabda fanok is. Gabrielle férje, Dwayne Wade a Miami Heat játékosa, a csajok pedig örömmel szurkolnak nekik a legnívósabb meccseken.

A Jonas Brothers fiúk is beleadnak mindent, ha kedvencüknek, a New York Knicks-nek kell szurkolni. Egy ideje pedig híres feleségeik is elkísérik őket, így gyakran látható a leláton Sophie Turner, a Trónok harca és az X-men sztárja, aki férjét, Joe Jonast kíséri.

A komikus Adam Sandler is igazi Knicks rajongó és persze felesége sem hiányozhat ezekről az eseményekről.

Ashton Kutcher az amerikai fociért rajong, csapata a Bears. Néha ugyan kikapnak az Eagles ellen, ennek ellenére a színész mindig vidáman mosolyog a meccseken.

Ki gondolná, hogy az ifjú Pókember, Tom Holland a golf nagy szerelmese. Amerika kedvence nemcsak nézni, hanem művelni is szereti ezt a különleges sportot.

A Kardashian-lányok temérdek szabadidejükben szívesen látogatnak kosármeccsekre, főleg, hogy Khloe párja, Tristan Thompson az NBA-s Cleveland Cavaliers csapatában pattogtat.

A Forma-1 a világ egyik legrangosabb sporteseménye. Az egykori Spice Girl, Geri Halliwell Horner is kilátogat egy-egy futamra, ahol akár énekes társával, Sam Smith-szel is összefutnak.

Forrás: pinterest.com