Barion Pixel Ewan McGregor divattervező bőrében tér vissza, méghozzá a Netflixen – Coloré

Ewan McGregor divattervező bőrében tér vissza, méghozzá a Netflixen

2021. 05. 12.

A Star Wars-filmek sztárja világhírű divattervezőként mutatja meg magát.

A valós eseményeket feldolgozó széria Roy Halston, a 70-es és 80-as évek egyik legnagyobb divattervezőjének életét és küzdelmeit fogja bemutatni. A rendezést a horroralkotások királya, Ryan Murphy tudhatja magáénak.

Ewan Mcgregor Halston
Forrás: youtube.com

Az ötrészes minisorozat elsősorban a tervező azon időszakát fogja bemutatni, amikor a saját nevével fémjelzett és általa alapított divatcégből kirúgták, ő azonban nem adta fel, és harcba szállt, hogy visszaszerezze a birodalmát. Természetesen Halston partikkal és botrányokkal teli életébe is bepillantást nyerhetünk, amelynek sok köze volt a vele történtekhez.

A Netflix várva várt sorozatának első része május 14-én debütál, amelyben Ewan McGregor mellett olyan sztárok kaptak szerepet, mint Krysta Rodriguez, aki Liza Minellit fogja alakítani, illetve Rory Culkin, aki Joel Schumacherként tűnik majd fel.

https://www.youtube.com/watch?v=yCgdWHwEnrg

A színésznek egyébként nem ez lesz az egyetlen sorozata idén, ugyanis a készülő Obi-Wan Kenobi szériában újra magára ölti a híres Jedi köpenyét, amivel sok rajongónak okozott óriási örömöt az elmúlt egy év nehézségei után.

Forrás: variety.com