Audrey Hepburn élete is kap egy dokumentumfilm sorozatot

2021. 04. 15.

Hihetetlen, de Audrey Hepburn életét bemutató televíziós sorozat készül.

A legfrissebb hírek szerint a néhai filmcsillag fia, Luca Dotti – aki egyébként megalapította testvérével az Audrey Hepburn Gyermekalapítványt – és Luigi Spinola olasz újságíró által közösen írt könyvön fog alapulni az a sorozat, amely Hepburn életéről fog szólni.

audrey hepburn sorozat
Forrás: northfoto.com

Hogy pontosan, mire fogják helyezni a hangsúlyt még nem tudni, de annyi biztos, hogy a jótékonysági munkáját, a szerelmi életét és a karrierjének fontosabb pontjait mindenképp ki fogják emelni a több részes alkotásnak.

A földöntúli szépségével is híressé vált színésznő számtalan filmklasszikus főszereplője volt. Többek között szerepelt a Római vakáció, az Álom luxuskivitel és a Háború és béke című alkotásokban, amelyek nagyban meghatározták a filmek világát.

A dokumentumfilm sorozat egyébként soha nem látott felvételeket, fényképeket és magánbeszélgetéseket is fel fog dolgozni, hogy minél közelebbi képet kapjunk a színésznő egykori személyiségéről. Bár 1999-ben egyszer már filmre vitték az életét, fiai úgy gondolták, hogy a néhai stílus ikon és hollywoodi legenda életét egy kicsit valóságosabb megvilágításból is be akarják mutatni a közönségnek.

Forrás: variety.com