Barion Pixel Érkezik a Resident Evil élőszereplős sorozata és már a premierdátum is hivatalos – Coloré

Érkezik a Resident Evil élőszereplős sorozata és már a premierdátum is hivatalos

2022. 03. 17.

A Netflix végre nyilvánosságra hozta az első információkat az élőszereplős Resident Evil sorozatról!

Az biztos, hogy nem ez az első eset, hogy a megpróbálják képernyő kompatibilissé tenni a Resident Evil játékot, ami a végén mindig kudarcba fulladt.

Resident Evil
Forrás: Northfoto

Ám, a Netflix még mindig látott benne lehetőséget, így egy újabb esélyt adva a sztorinak, sorozat formájában láthatjuk majd, méghozzá a Netflix kínálatában.

A történet 2036-ban fog játszódni, amelynek középpontjában Jade Wesker áll majd. A 14 évvel ezelőtti halálos vírus világszintű terjedését követően New Raccoon Cityben próbál életben maradni, ám a múltban történt dolgok és fájdalmak még mindig nem hagyják túllépni. A széria egyébként két idővonalon is futni fog, ezért a múltba és a jelenbe is bepillantást nyerhetünk.

Resident Evil
Forrás: Northfoto

Hogy pontosan mekkora sikere lesz a Resident Evil új produkciójának, még nem tudni, de az biztos, hogy a Netflix sok követ és erőforrást megmozgatott annak érdekében, hogy most egy fogyasztható és sokak által kedvelt történetté nője ki magát a horror videójáték adaptációja.

A szereplők között lesz Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph és Paola Nuñez is. A premierdátum pedig július 14-én lesz.

Forrás: justjared.com