Barion Pixel Ezzel sokkolta Emily Bluntot híres sógora, Stanley Tucci – Coloré

Ezzel sokkolta Emily Bluntot híres sógora, Stanley Tucci

2022. 11. 15.

A két színészt, Emily Bluntot és Stanley Tuccit családi kötelék fűzi össze, ám a Hang nélkül sztárja komolyan meglepődött, hogy mivé vált testvére férje.

Emily Blunt és Stanley Tucci még Az ördög Pradát visel című film forgatásán ismerkedtek meg és barátkoztak össze, aztán az élet úgy hozta, hogy családtagokká váltak. Tucci ugyanis megismerte Emily nővérét a színésznő és John Krasinski esküvőjén 2010-ben, majd két évvel később feleségül is vette az irodalmár Felicity Bluntot. A lány a vonaton sztárja mindig áradozik sógoráról, egyszer úgy nyilatkozott róla, hogy:

Ő egy mindenhez értő, széles látókörű reneszánsz ember, aki mindenki szívéhez megtalálja az utat. És ezt úgy teszi, hogy közben autentikus és önazonos marad, jól érzi magát minden helyzetben. Már-már ijesztően derűs és pozitív, állandón nevet, szeret másokat szórakoztatni, karizmatikus, melegszívű és energikus.

Emily és Stanley
Forrás: Northfoto

Ezért is lepte meg nagyon Emily Bluntot, hogy 62 éves sógora most vált szexszimbólummá, ráadásul nem is akárminek köszönhetően. A színésznő Stephen Colbert talkshowjában beszélt arról, hogy a Supernova sztárja a covid járvány idején mixológiai és főzővideókat kezdett gyártani, ami óriási siker lett, ők pedig csak hüledeztek, hogy mekkora népszerűséget okoz ez a férfinak. A nők teljesen megbolondultak a főzőcskéző sztárért, és olyan zavarba ejtő kommenteket és üzeneteket kapott, amiket Brad Pitt vagy Tom Cruise is megirigyelne.

Emily Blunt vidáman mesélte, hogy amikor ezzel cukkolják Tuccit, a férfi csak széttárja a karjait és azt mondja, nem érti, mitől lett szexszimbólum, de voltaképpen élvezi, ugyanígy azt is, hogy új oldalát is ennyire kedvelik az emberek. A Blunt-Tucci család együtt is szokott sütni-főzni, hálaadáskor óriási sürgés-forgás van a konyhában. Emily szerint Stanley tényleg őstehetség ebben.

Az Ördög Pradát visel c. film
Forrás: Northfoto

A színész manapság már többet is foglalkozik a gasztronómiával, mint a színészettel, még egy szakácskönyvet is írt. Nemrég pedig a születésnapján egy tradicionális magyar étellel ismertették meg, amitől majd elájult. Ez nem más, mint a kocsonya, amiről alig akarta elhinni, hogy zselatin nélkül válik ilyen állagúvá.

Stanley és Felicity
Forrás: Northfoto
Forrás: variety.com
Borítókép forrása: Northfoto