Barion Pixel Emily Blunt is a Netflixre vált a mozivászonról – Coloré

Emily Blunt is a Netflixre vált a mozivászonról

2022. 05. 24.

A Hang nélkül, a Mary Poppins és a Lány a vonaton sztárjának rajongói örülhetnek, Emily Blunt ugyanis beköltözik az otthonukba a streaming szolgáltatónak köszönhetően.

Emily Blunt mellett számos A-kategóriás híresség ismerte fel a pandémia alatt, hogy ha a köztudatban szeretnének maradni, akkor bizony a streaming szolgálatókhoz kell igazolniuk.

Variety's Creative Impact Awards And 10 Directors To Watch Brunch Red Carpet 2019
Forrás: Northfoto

Ezek közül jelenleg is vezető a Netflix, így nem csoda, hogy Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Melissa McCarthy, Renée Zellweger, valamint Jennifer Lopez mellett Emily Blunt is beadta a derekát.

A bájos Emily most a mozifilmeket a Netflixen bemutatásra kerülő, Pain Hustlers-re váltja, amely a legfrissebb hírek szerint közel 50 milliós költségvetésből készült, és amelynek ő lesz a főszereplője is.

Emily Blunt
Forrás: Northfoto

A David Yates által rendezett produkcióban Emily egy Liza Drake nevű egyedülálló anyát alakít, aki szebb jövőt szeretne magának és lányának. Elhelyezkedik egy, a csőd szélén álló gyógyszeripari cégnél, majd hihetetlen intuíciói és kreativitása által megmenti azt, sőt, az élvonalba hozza. Ám ez nem mindenkinek tetszik, így Liza hamarosan szemben találja magát egy nagy bűnszövetkezettel és egy gyilkos összeesküvéssel…

A forgatások csak augusztusban kezdődnek el, így nagy valószínűséggel legkorábban csak 2023-ban láthatjuk a filmet.

A szépséges színésznő egyébként olyan alkotásokban volt látható, mint a már említett Hang nélkül, Az ördög Pradát visel, a Sicario – A bérgyilkos, A holnap határa vagy éppen a nagy sikerű könyv filmadaptációja, A lány a vonaton.

Forrás: justjared.com

Ez is érdekelhet:

Carlos Santana

Carlos Santana élete is kap egy dokumentumfilmet, amely mind nehéz gyerekkorát, mind pedig a munkásságát bemutatja. Rudy Valdez, a Sundance Fesztivál közönségdíjas rendezője elárulta, hogy a dokumentumfilm forgatásai már zajlanak, amelynek producerei az Oscar-díjas Brian Grazer és Ron Howard. Santana 14 évesen utcazenészként kezdte a pályafutását, mára pedig tíz Grammy-díjat nyert világsztár, akinek a nevét szinte mindenhol ismerik tehetsége és slágerei miatt. Ha szeretnél többet megtudni a filmről, akkor olvasd el a cikkünket!