Emiatt tűnt el Shawn Mendes egy időre a közösségi oldalakról

2021. 12. 31.

A 23 éves jóképű énekes és Camila Cabello még novemberben jelentették be, hogy 2 év után szakítanak.

Míg az énekesnő szinte egyből továbblépett és aktív maradt közösségi oldalain, addig a zenész dalba öntötte az érzéseit, ami viszont nem várt reakciókat váltott ki a rajongóiból.

Shawn Mendes
Forrás: Northfoto

Az “It’ll Be Okay” című dal igen megosztó lett, ami Mendest annyira szíven ütötte, hogy úgy döntött a reagálás helyett inkább kicsit visszavonul és új erőre kap. Nemrég azonban visszatért és választ adott az eltűnésre és arra is, mit gondol azokról, akik szerint magában kellett volna tartania a szakítás által megélt dolgokat.

„Jelenleg egy kicsit nehéz időket élek, és emiatt döntöttem az “eltűnés” mellett. Azt gondolom, hogy amikor zenélek, a végső célom az, hogy felfedjem előttetek a saját igazságomat. Amikor dalokat írok, legtöbbször a zenét használom platformként, hogy kommunikálhassak az emberekkel és átadhassam mindazt, ami bennem van és, ami valójában vagyok.”

Shawn hozzátette, hogy sok embertől kap üzenetet és videókat, amelyben őszintén leírják a véleményüket a zenéjével kapcsolatban, amit valahol építő jellegűnek tart és nagyon hálás, hogy mennyien akarják érteni a dalszövegei valódi jelentését. A sztárpár egyébként jó barátokként váltak el és közeli ismerősök szerint minden héten váltanak néhány szót egymással.

Forrás: dailymail.com